BLOG

Za romantiku nije potrebno Valentinovo, no zar nije lijepo imati jedan dan kao poticaj da učinite nešto lijepo i izmamite osmijeh na lice svoje ljubavi. I one s koje su već godinama kraj vas ili tek potajne simpatije kojoj želite namijeniti mali znak pažnje.    
Ove godine ne morate lutati i razbijati glavu gdje nabaviti poklon za onu posebnu osobu u vašem životu.     


Kao i uvijek, mi smo se pobrinuli da vam ponudimo pregršt ideja i prijedloga, na vama je samo slatka muka za koji se točno odlučiti.
Moglo bi vam se svidjeti:

 

1. GRAVIRANE NARUKVICE & NAKIT S POSVETOM
Naše narukvice pronašle su put do srca tisuća onih koji žele poseban i personaliziran poklon koji je prekrasna uspomena i odličan modni dodatak. Za vas smo odabrali moderne, klasične i otkvačene modele.
Osim narukvica, tu su i upaljači, pločice i lokoti.

SAVJET +: za graviranje odaberite datum, imena ili stih koji vam objema nešto znači 

2. ROMANTIČNE POSTELJINE 

Za najslađe snove udvoje potrebno je tako malo. Svoj romantični kutak osvježite novom posteljinom i iznenadite svoju polovicu poklonom koji je očekuje na krevetu :)   

SAVJET+: Ukoliko imate odvojene poplune, naručite 2 jednaka manja kompleta 140x200, a mi vas u tom slučaju častimo dostavom ;) 

3. SLATKI I VRUĆI POKLON PAKETI

 Poklon pakete pažljivo smo složili prema proizvodima koje ste najčešće brirali za poklone, a pronaći ćete sve od otkvačnih, sexy, slatkih pa do romantičnih i sramežljivih ;)  

SAVJET +: Svi naši poklon paketi su već umotani i spremni za poklon, tako da ne morate brinuti o zamatanju

4. FLUFFY PAPUČE

Svoje su domove već pronašle diljem Hrvatske, tako da s ovim ultimativnih prodajnim hitom, ne možete pogriješiti. Toliko su flafaste, mekane i tople, da će zasigurno ugrijati i srce vaše odabranice ili odabranika ;)

Za što god se odlučili, ne zaboravite da su 3 najbolja poklona s kojima nikada ne možete pogriješiti vaše srce, najljepši osmijeh i najslađe riječi Volim te <3

 

OVDJE PROVJERI CIJELU PONUDU POKLONA ZA VALENTINOVO (i iskoristi popust ;)