Preskoči na sadržaj

Lifestyle

4 PROIZVODA ZA VRT KOJE MORA ISPROBATI SVAKI VRTLAR

od Eneja 13 Apr 2021

4 PROIZVODA ZA VRT KOJE MORA ISPROBATI SVAKI VRTLAR


Vrt - mjesto za druženje s najdražima, kutak za tajni bijeg od svih briga ili riznica domaćih proizvoda u kojima možete uživati ​​tijekom cijele godine uz malo vrtlarske vještine i učinkovite alate. 😀

U nastavku vam predstavljamo 4 proizvoda koji će vam olakšati posao i uštedjeti vrijeme – kako biste se mogli više posvetiti uživanju na vrtu.



1. GREENPRO 9000® - SVRDLO ZA OBRADU ZEMLJE 

Praktičan vrtni alat za sadnju lukovica, lončanica i sadnica koji će obaviti posao umjesto vas, jer ćete ga koristiti za brzo i jednostavno kopanje rupa u zemlji.


2. WATERPRO® - PROFESIONALNA PRSKALICA ZA VODU

Profesionalna prskalica učinkovito raspoređuje vodu na većoj kvadratnoj površini i stvara nježnu maglicu koja biljke ne oštećuje, nego ih optimalno zalije.



3. GROWGARDEN® - VISOKA GREDICA 1 + 1 GRATIS

Podignuta vrtna površina koja omogućuje lakše vrtlarenje, dobre uvjete uzgoja, a zbog toplijeg i prozračnijeg tla i raniju berbu.


4. PLANTHOLDER® - PROFESIONALNA KLAMERICA ZA VEZIVANJE BILJAKA 

Klamerica, dizajnirana za profesionalno i brzo vezivanje različitih vrsta biljaka, omogućuje brže i učinkovitije obavljanje posla na voćnjaku i vrtu.



Sad, kad ste uredili svoj vrt, vrijeme je za relaksakciju i piknik. Proizvode, koji će stvoriti opuštenu atmosferu, možete provjeriti ovdje

Ekipa Žirafe.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava