DOBRODOŠLI NA 

ŽIRAFA.HR

Sva zabava na jednom mjestu

Web trgovina ŽIRAFA.HR razvijena je, da ponudi sve što je potrebno za dobru zabavu na jednom mjestu. Dakle, za trenutke kada je potrebno pronaći nešto za opuštanje, poklon ili samo za zabavu. Naš cilj je da svaki posjetitelj naše web trgovine pronađe nešto za sebe! S proizvodima koje pronađete u našoj raznolikoj ponudi, želimo obogatiti vaš život i dati mu nešo više.  

Naši počeci ...

Ideju za web trgovinu dobio je naš direktor Luka, koji je kao 21-godišnji student prisustvovao na raznim događanjima i zabavama namijenjenim studentima. Shvatio je da ne postoji web trgovina koja bi bila samo za studente. Krajem godine osnovao je svoju prvu web trgovinu gdje je prodavao raznu opremu za zabave, kao što su žirafe za pivo, koktajl oprema, i društvene pivske igre. Na početku pomagao mu je brat a kasnije i roditelji. 

Trgovina je bila sve popularnija, jer kupci nisu bili samo studenti, već svi mladi i mladi po srcu. Luka je svoju sobu pretvorio u skladište i prostor za pakiranje odakle su on i otac svakodnevno slali pakete. Od 2012 – 2014 ustanovio je još dvije web trgovine, a njegov obiteljski tim je stekao novu snagu, budući da su mu se pridružile Teja i Sandra. Ipak, sve se je vodilo iz vlastitog doma. 

Prekretnica desila se u 2015 godini, kada smo se preselili u novi prostor. Osim većeg prostora, novost je također bila mjesto preuzimanja, što je kupcima omogućilo da paket preuzmu isti dan. Popularnost i vidljivost trgovine stalno se povećavala, dosežući više od tisuću kupaca mjesečno. Za to vrijeme stalno smo širili naš asortiman proizvoda za zabavu i slobodno vrijeme, kao i opremu za dom. 

+67.000
sretnih kupaca. Vrlo smo ponosni na ovaj rezultat.

Naša misija

Živimo u vremenu u kojem je tempo života iznimno brz i stresan. Stoga je vrlo važno da se možemo opustiti i zabaviti. Naša misija je »niske cijene za sve«, nudeći više od 700 proizvoda po vrlo pristupačnim i konkurentnim cijenama. Svi proizvodi su pažljivo odabrani i svaki proizvod ima svoju priču. 

Neka  Žirafa.hr  bude vaš svijet zabavnih kupnji. 

Upoznajte naš tim

Žirafa.hr mlad je i predan tim koji nastoji za pravedno poslovanje, pravi i profesionalni stav prema kupcima. Svaki je kupac jednako važan za nas, nešto posebno, jer nam predstavlja nov, dugačiji i jedinstven izazov. 

Luka, voditelj trgovine

Luka osnivač žirafe - ambicijama i naporom ostvario je svoju ideju iz srednješkolskih dana. Luka vodi trgovinu da sve ide kako treba. Osim toga, traži nove i zanimljive proizvode i bavi se dobavljačima. Bavi se i promoviranjem putem Facebook-a.

Uz trgovinu njegova su strast putovanja i već je proputovao velik dio svijeta. 

Teja, administracija

Teja brine o svim administrativnim poslovima, svim dokumentima potrebnima za proizvode te za pravilnu otpremu i isporuku narudžbi. Ona je također odgovorna za zalihe, da naši najpopularniji proizvodi nikad ne ponestanu. 

Teja također voli putovanja, ali još više voli šetnju s psom. 

Metka, kvaliteta

Nastojimo sačuvati kvalitetu naših proizvoda, zato imamo velik asortiman proizvoda europskog podrijetla. Prije puštanja određenog proizvoda u prodaju, treba ga pregledati, pravilno označiti i priložiti upute. Za to brine naša Metka. Njezina odgovornost su opisi i prezentacije proizvoda na stranici.

Sandra, podrška

Budući da su naši korisnici na prvom mjestu, pružamo podršku telefonom, e-poštom ili putem društvenih medija. Sandra također prihvaća vaše narudžbe putem telefona ako vam je lakše tim putem.

U slobodno vrijeme Sandra voli plesati, šivati i gledati televiziju. 

Urban, marketing

Voditelj marketinga brine o raznim reklamnim bannerima, reklamama, slikama i videozapisima. Pokušava predstaviti naše proizvode na zanimljiv i slikovit način. Odgovoran je za neometan rad web stranice i njezin sadržaj.

Urban je također bubnjar u glazbenoj grupi s kojom je već proputovao dobar dio Europe. 


Pratite nas:

Facebook

Instagram

Provjeri naše proizvode: