Preskoči na sadržaj

Tko smo

DOBRODOŠLI NA

Sva zabava na jednom mjestu

Internet trgovina ŽIRAFA.HR je nastala s idejom da na jednom mjestu ponudimo sve što je potrebno za dobru zabavu. Dakle, za trenutke kada se želite opustiti s prijateljiima, odmoriti od posla i svih drugih obaveza. Kasnije se asortiman proširio i na poklone koji su usko povezani sa zajedničkim druženijma, ali i na korisne proizvode za dom, osobnu njegu i općenito uživanje u slobodnom vremenu. Žirafa se danas kroz nove ideje i partnerstva razvija u brzo rastući, mladi internet shopping centar koja sa svojom ambicionzom i proaktivnom ekipom dostiže svoje ciljeve, brine o svojim kupcima i osigurava bogatu ponudu proizvoda.

Živimo u vremenu u kojem je tempo života iznimno brz i stresan. Stoga je važno da znamo kako se opustiti i zabaviti. Naš cilj je ponuditi proizvode s dostupnim cijenama uz brzu isporuku te osigurati kupovinu bez rizika za sve. Trenutno nudimo više od 700 proizvoda po vrlo povoljnim cijenama, a svaki proizvod smo sami testirali kako bi se uvjerili u njegovu kvalitetu te za vas odabrali samo najbolje. Naše poslanstvo je osigurati svakom kupcu odlično iskustvo internet kupovine od same narudžbe do preuzimanja paketa te ponuditi potpunu uslugu i brinuti se za zadovoljstvo i nakon kupovine.

VRIJEDNOSTI

Stalan kontakt sa strankama, briga za zaposlene, razvoj u skladu s novimi tehnologijamama samo su neke od zadaća koje se naša trgovina trudi usavršavati svaki dan. Vjerujemo da su naše vrijednosti temelj uspješnog poslovanja i zadovoljnih kupaca!

NAŠI POČECI

Ideju za internet trgovino dobio je naš direktor Luka 2011. godine kada je kao 21. godišnji student organizirao različite događaje i studentske zabave. Tada je shvatio da baš niti jedna trgovina ne nudi specijalizirane proizvode za studentske i kućne zabave. Tako je krajem te iste godine lansirao internet trgovinu s širokom paletom proizvoda za zabavu, a ogromnu popularnost su stekle američke žirafe za pivo, koktel oprema te različite društvene igre s čašicama. Lukina studentska soba postala je maleno skladište i pakirnica iz koje je na dnevnoj bazi odlazilo sve više i više paketa. Nakon otvaranja dodatnih internet trgovina tijekom 2012. i 2014. godine, uz pomoć prijatelja te roditelja pojavila se potreba za širenjem tima i zapošljavanjem.

Internet prodaja je s vremenom postajala sve uspješnija, a ubrzo su kupci željeli na jednom mjestu širi asortiman proizvoda te su se uvijek s povjerenjem vraćali. Sukladno tome trgovina je postupno rasla te proširila ponudu pri čemu je bio cilj da svaki posjetitelj stranice može pronaći nešto za sebe. Danas široka i bogata ponuda uključuje originalne i cjenovno dostupne proizvode za zabavu, dom, sport, poklone za Božić, Valentinovo, rođendan te ostale prilike kao i proizvode za osobnu njegu i zdravlje.

U okviru poduzeća MEGASPLET d.o.o. trenutno posluje više od 40 internet trgovina na slijedećim tržištima: Slovenija, Hrvatska, Italija, Poljska, Mađarska, Slovačka, Češka, Rumunjska, Grčka, Njemačka, Austrija, Bugarska, Litva, Latvija, Estonija, Španjolska i Portugal, a aktivno i dalje radimo na širenju poslovanja. Trenutno zapošljavamo 30 perspektivnih i mladih pojedinaca koji kao tim brinu za gotovo pola milijuna kupaca, kvalitetne proizvode i dosežu zavidne rezultate u postizanju zadovoljstva kupca.

+1.000.000
Više od milijun zadovoljnih kupaca u okviru grupe trgovina u vlasništvu MEGASPLET d.o.o.

PRIJELOMNICE


Počeci trgovine - 2011

2012-2014 - Otvaranje 2 nove trgovine

Preseljenje u nove, veće prostore sa velikim skladištem - 2015

2015 - Širenje poslovanja na hrvatsko trziste

Redizanj web trgovina - 2017

2017 - Proširenje skladišta i ureda

Preko 25 zaposlenih i vanjskih suradnika - 2018

2018 - otposlanih preko pola milijuna paketa

Širenje poslovanja na Poljsku i Madžarsku - 2018

2019 - Preseljenje u nove, veće urede na drugu lokaciju

Širenje poslovanja na Češku - 2019

2020 - Širenje poslovanja u Rumuniju

Preseljenje skladišta u veće prostore - 2021

2021 - Širenje poslovanja na Grčku, Njemačku, Austriju i Bugarsku

Širenje poslovanja u Litvu, Latviju i Estoniju - 2022

2022 - Otpremljeno preko 5 milijuna pošiljaka

Širenje poslovanja u Španjolsku i Portugal - 2023


 

Prati nas na:

Facebook

Instagram

Provjeri naše proizvode: