Preskoči na sadržaj

Lifestyle

4 VRHUNSKA UREĐAJA ZA VRT I OKOLNICU

od 29 Mar 2023

4 VRHUNSKA UREĐAJA ZA VRT I OKOLNICU


Uređenje vrta i okolice nakon duge hladne zime može biti pravi pothvat i za najiskusnije vrtlare. Ali bez brige, svaki izazov može biti jednostavan ako se s njim nosite uz vrhunske dodatke koji vam pomažu da i tako nemoguć kutak pretvorite u pravi mali kućni raj. 🤩


Želite li ove godine uštedjeti vrijeme i novac na ovim zadacima? Onda je ovaj blog savršen za vas jer predstavljamo 4 vrhunska alata koji će vam pomoći da stvorite vrt kakav ste oduvijek željeli. 🥕🍅



1. SAWAWAY™

Akumulatorska ručna pila SawAway™ omogućit će vam uređenje drveća ili živice na potpuno jednostavan način. Savršena je za obrezivanje i oblikovanje grana i sve ostale kućanske poslove u vrtu. Također se može pohvaliti ergonomski dizajniranom ručkom, tako da će nedvojbeno postati vaš omiljeni radni alat.


2. GROWGARDEN®

Visoka gredica GrowGarden® prikladna je za svakoga tko nema puno prostora, a istovremeno želi uzgajati domaće povrće ili cvijeće. Zbog povišene površine olakšat će rad u vrtu i pružiti dobre uvjete za uzgoj. Jednostavno uzgojite svoj usjev i recite zbogom neugodnom savijanju.



3. PLANTHOLDER®

S PlantHolder® spajalicom moći ćete brzo i jednostavno pričvrstiti biljke na nosač i omogućiti im nesmetan rast. Budući da je izuzetno pouzdana, može se koristiti kako u kućnom vrtu tako iu voćnjaku ili vinogradu. Uz PlantHolder® brzo ćete obaviti posao i diviti se savršenim rezultatima.


4. SNATCHER™

S Snatcher™ ručnim alatom možete lako dohvatiti i ukloniti korov bez saginjanja. Možete ga instalirati na bilo koju ručku i jednostavno započeti s radom. Zahvaljujući svom revolucionarnom dizajnu uklanja korov iz korijena i na taj način sprječava ponovni rast, zbog čega je posebno cijenjen među kućnim majstorima.



Požurite i nabavite najpopularnije proizvode među vrtlarima danas jer su zalihe ograničene. Klikom dođite do naše online trgovine i uz kod SHOP15 ostvarite 15% popusta.


Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava