Preskoči na sadržaj

Lifestyle

PROIZVODI KOJI ĆE OBRADOVATI VAS I VAŠE LJUBIMCE

od 29 May 2023

PROIZVODI KOJI ĆE OBRADOVATI VAS I

VAŠE LJUBIMCE

Kao i svi vlasnici četveronožnih dlakavaca, volimo maziti svoje ljubimce, omogućiti im duge šetnje u prirodi, ponuditi im omiljene poslastice i posvetiti im puno pažnje. U svemu tome vam možemo i mi pomoći. U našoj online trgovini pronaći ćete široku ponudu atraktivnih proizvoda za svoje ljubimce. 🐶🐱

U ovom blogu predstavljamo 5 najpoželjnijih proizvoda koji će vama i vašim ljubimcima uljepšati i olakšati svakodnevicu.


1. DOZATOR ZA HRANU S BOCOM MAXCOMB

Jedan od popularnih proizvoda u našoj online trgovini svakako je inovativni dozator hrane s bocom za vodu. MaxComb će se pobrinuti da vaš ljubimac uvijek ima dovoljnu količinu svježe hrane ili tekućine dok ste odsutni. Zbog visokokvalitetnih materijala potpuno je jednostavan za korištenje i čišćenje te pruža potpunu stabilnost.


2. MYPETZ RUKAVICA ZA NJEGU DLAKE

U našoj ponudi možete pronaći i rukavicu za njegu dlake s kojom ćete brzo i jednostavno ukloniti svu suvišnu dlaku, podlaku ili prljavštinu s vašeg ljubimca. MyPetz savršeno leži na dlanu, a svojim silikonskim vrhovima, osim raščešljavanja, nježno potiče cirkulaciju krvi te tako osigurava sjajnu i zdravu dlaku.

3. COOLHERO™ RASHLADNA PODLOGA ZA PSE

Ljeto se približava brzinom svjetlosti, stoga je važno na vrijeme se pobrinuti za svoje ljubimce uz CoolHero™ rashladnu podlogu. U jastuku se nalazi gel kojeg jednostavno aktivirate pritiskom i tako trenutno pružate trenutno hlađenje. Podlogom ćete osigurati ugodno osvježenje Vašim psićima i u najtoplijim danima.  

4. IGRAČKA ZA PSE TOY

Je li vaš pas umoran od svih lopti kod kuće? U našoj ponudi je i igračka za pse Toy, koja će pružiti beskrajnu zabavu vašem ljubimcu. Zbog svog inovativnog oblika i ugodne površine pogodan je za velike i male pse, a kvalitetni materijali omogućuju korištenje unutar ili izvan vašeg doma.

5. GREBALICA ZA MAČKE MICE 

Grebalica za mačke iznimno je popularan proizvod jer s njome možete izbjeći uništeni namještaj i pružiti svom ljubimcu beskrajne mogućnosti za igru i zabavu. Atraktivan oblik miša i loptice sa zvonom odmah privlači pažnju i jamči da neće biti samo još jedna igračka koja će ostati zaboravljena i neiskorištena.


Jeste li u našoj online trgovini pronašli idealan proizvod za vašeg ljubimca? Već danas ga možete dobiti čak 15% jeftinije uz kod PET15.

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava