Preskoči na sadržaj

Lifestyle

TRENDI ODJEĆA KOJA JE NADAHNULA NAŠE KUPCE

od 27 Jul 2023

TRENDI ODJEĆA KOJA JE NADAHNULA NAŠE KUPCE


Ljeto je vrijeme kada odlažemo tešku i debelu odjeću i prepuštamo se laganim i svježim stilovima. 👚 Tijekom godine pažljivo smo nadopunjavali našu ponudu odjeće modnim komadima koji su već u prvim tjednima rušili sve rekorde na našim prodajnim ljestvicama. ☀️

U ovom blogu predstavljamo trendi odjeću koja je oduševila već 254.009 naših zadovoljnih kupaca. Provjerite ih i kupujte najtoplije modne komade po sjajnim cijenama već danas.


1. FLIRTYNIGHT™ 

S atraktivnim FLIRTYNIGHT™ kompletom pidžama moći ćete izraziti svoju eleganciju tijekom opuštenih večeri. Pidžama set se sastoji od četiri komada koji se lako nadopunjuju, tako da pidžamu možete koristiti u svim godišnjim dobima. Bit ćete impresionirani nenadmašnom mekoćom i udobnošću koja će vas maziti cijelu noć.

2. COMFYSLEEP™ 

Elegantna pidžama COMFYSLEEP™ izrađena je od kvalitetnih, laganih i prozračnih materijala koji osiguravaju ugodan san iu najtoplijim noćima. Trendi dizajn s atraktivnim detaljima od čipke već je oduševio mnoge naše kupce, a univerzalni kroj osigurava da pidžama savršeno pristaje svim tipovima tijela.

3. RELAXBREEZE™ 

Lagane muške hlače RELAXBREEZE™ impresioniraju svojom udobnošću i trendi dizajnom koji je savršen za sve muške figure. Izrađene su od prirodnih materijala koji su ugodni na dodir i ne iritiraju kožu ni u najtoplijim danima, a istovremeno sprječavaju neugodno znojenje. Hlače su iznimno popularne i korisne za sve zadatke.

4. RELAXMEN™  

Lagana muška košulja RELAXMEN™ pravi je hit ovog ljeta jer je izrađena od laganog i izuzetno mekanog pamuka. Opušteniji kroj osigurava cjelodnevnu udobnost i savršeno pristajanje svim tipovima tijela. To je vrlo popularan komad ležerne odjeće i savršeno se slaže s muškim laganim hlačama RELAXBREEZE™.

Ljeto nas još uvijek mazi vrućinama, stoga ne oklijevajte i već danas nabavite svoj trendi odjevni komad uz 15% popusta. Ne zaboravite unijeti kod TREND15 u košaricu. ❤️

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava