Preskoči na sadržaj

Lifestyle

ŽIRAFA SE ŠIRI

od 13 Mar 2018

                                        ŽIRAFA SE ŠIRI

Ako ne znate priču o Žirafi, ukratko ćemo je ponoviti i dodati vam nekoliko insajderskih informacija kako bi dobili uvid u ekipu koja se brine za vaše narudžbe i traži za vas odlične ideje & proizvode.


 OD FEŠTE DO ROĐENDANA

Naime, trgovina Žirafa je ispočetka prvenstveno nudila točionike za piće tzv. Žirafe za pivo po kojima smo i postali poznati, ali i različite party dodatke. Kako je zabava uvijek povezana s nekim proslavama, rođendanima i sl. počeli su nam se javljati kupci koji su bili u potrazi i za otkvačenim i orginalnim poklonima. Stoga smo počeli istraživati i različite zgodne produkte koji su povoljni, praktični i super su za poklon. Najveći uspjeh postigli smo našim personaliziranim nakitom, posebice vrlo kvalitenim narukvicama od nehrđajućeg čelika na koje je naš graver radio na desetke tisuća različitih ideja i posebnih posveta.

"Žirafe za pivo po kojima smo i postali poznati."  

"Najveći uspjeh postigli smo našim personaliziranim nakitom."  

Ove godine poseban naglasak smo stavili na proizvode za dom kao što su posteljine, ovlaživači, dekoracije: ali i poboljšanje zdravlja u kojem apsolutno izdavajamo magnetske pojaseve za ispravljanje držanja, njegu lice, pomagala za masažu i još….a nismo zaboravili ni na kućne ljubimce 😊

Elegantna i unikatna posteljina oduševiti će sve ljubitelje jednostavnosti, elegancije i modernog dizajna. 
Jaka nano-ionska parna sauna neophodna je za pravilan tretman i njegu kože u udobnosti vlastitog doma.

 Rukavica je idealna za kratkodlake i dugodlake pse i mačke.

KAD SE MALE RUKE SLOŽE…

 Naravno, uz širenje ponude, širi i se i naša mala ekipica i sada već postaje prava složna zajednica marljivih kreativaca koji si međusobno pomažu, a tu su prvenstveno zbog vas – kako bi vam pružili što bolje iskustvo kupovine.


P.S. Naravno, greške se događaju i nama ;) no, uvijek ih priznamo i pokušamo što prije ispraviti :D


Danas, kada smo narasli do jedne od većih online trgovina u Hrvatskoj (ali i Sloveniji, Italiji, Češkoj..) i spakiramo na tisuće narudžbi tjedno, još uvijek smo zadržali onaj osjećaj i potrebu da ispunimo očekivanja svake stranke koja nam je svojom narudžbom dala povjerenje da je nećemo razočarati.



 Pogled u 20?? i  neku

Iako već zgužvani i stari, svi nosimo magnetski pojas, ali još uvijek istim žarom guglamo po tablicama (ili nekoj novoj tehnološkoj napravici), tražimo nove proizvode i prezentiramo ih, a narudžbe ipak pakira mlađa ekipica :). 

 Vi budite uvjereni da će Žirafa.hr biti kako danas tako i sutra tu da vam olakša odabir poklona, ponudi super stvarčicu po povoljnoj cijeni i svaki puta vam izmami osmijeh na lice kada vam kurir preda naš paketić.


Posjetite našu web stranicu i pregledajte raznoliku ponudu. Za svakoga nađe se nešto. :) 

Prethodna objava
Sljedeća objava