Preskoči na sadržaj

Originalni pokloni za muškarce

Prilikom odabira poklona za rođendan za muškarce, često se nalazimo u dilemi što pokloniti jer je ponuda dosta ograničena. Ovisno o tome da li poklanjate frendu, kolegi s posla, tati, dečku, najboljem prijatelju, na www.zirafa.hr pronaći ćete pravo rješenje.
Prilikom odabira poklona za dečka, supruga, partnera ili simpatiju neće nikako pogriješiti s graviranim nakitom, posebno narukvicama na koje stavite vašu posvetu: datum, inicijale, godišnjicu, ime, stih…personaliziramo svaku želju i posebno značenje.
Takav poklon je odličan za svaku prigodu: rođendan, Božić, godišnjicu, Valentinovo ili tek tako da nekome pokažete da ga volite i mislite na njega. jednostvano idealan rođendanski poklon za muškarce.

Za otkvačenog prijatelja recimo za rođendan možete birati u širokoj paleti šaljivih i cjenovno povoljnih artikala te poklon setova. Šaljivi pokloni za muškarce su mali znak pažnje kojim ćete oduševiti, a ujedno su prihvatljivi za vaš novčanik. Određeni poklon setovi su također odlična rješenja kao poklon za tatu te stariju mušku populaciju. Tu je i retro set za ljubitelje viskija te žestica.

 Možete se odlučiti i za točionik, žirafe za pivo koje će slavljenik moći isprobati odmah na rođendanskom slavlju.

Bilo da se radilo o sportašu, partijaneru, ljubitelju igrica i gadgeta, šminkeru, posjetite www.zirafa.hr i pronađite super ideju koja će biti idealan poklon.