Preskoči na sadržaj

Lifestyle

4 VRHUNSKA PROIZVODA ZA UDOBNOST I OPUŠTANJE

od 26 Oct 2021

4 VRHUNSKA PROIZVODA ZA UDOBNOST I OPUŠTANJE


Zbog sve dužih jesenskih večeri, više odvajamo vremena za sebe i tražimo toplinu, udobnost i opuštanje. 


U nastavku vam predstavljamo 4 neizostavna proizvoda ove jeseni s kojima ćete biti spremni za hladnije dane i maksimalno uživati​​u okrilju svog doma. Zbog svoje funkcionalnosti i svestrane upotrebe prikladni su i kao poklon. 😊



1. HOMEY™ - ŽENSKE KOŽNE TERMO PAPUČE

Elegantne ženske papuče HOMEY™ idealne su za opuštanje u udobnosti vašeg doma zbog svoje tople i meke unutrašnjosti. Visokokvalitetni gumeni potplat osigurat će bezbrižno hodanje po svim površinama i izvrsnu potporu stopalu.


2. SNOOK® - MUŠKE KOŽNE TERMO PAPUČE

Kvalitetne muške papuče SNOOK® iznimno su tople i udobne jer je njihova unutrašnjost obložena plišem. Gumeni potplat pruža protukliznu potporu pa ih možete koristiti na raznim površinama u domu, ali i oko kuće.



3. ARIASANA® - OVLAŽIVAČ ZRAKA

Ariasana® je inovativni ovlaživač zraka koji će oduševiti svojim tihim radom te ugodno osvježava zrak u svakoj prostoriji. S nekoliko kapi odabranog eteričnog ulja lako možete stvoriti ugodan miris koji će u prostoriju unijeti osjećaj smirenosti i opuštenosti.


4. FIRSTGEN™ - RETRO IGRAĆA KONZOLA

FirstGen™ je retro igraća konzola s više od 600 legendarnih igara koje će probuditi zabavne uspomene na djetinjstvo. Priloženi kontroleri osiguravaju da se možete igrati ili natjecati u paru pa je idealan za druženja i obiteljska okupljanja.



Jedva čekamo da se utoplimo kod kuće i opustimo, a vi? Brzo skočite na našu online trgovinu i pronađite svoj omiljeni proizvod ove jeseni. 🍂

Savjet: Na kraju kupnje unesite kod SHOP15 i ostvarite čak 15% popusta.

 Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava