Preskoči na sadržaj

Lifestyle

PREDSTAVLJAMO 4 PROIZVODA ZA UGODNE JESENSKE DANE

od 30 Sep 2021

PREDSTAVLJAMO 4 PROIZVODA ZA UGODNE JESENSKE DANE


Ljeto nam je konačno reklo zbogom, a prekrasne boje prirode polako najavljuju dolazak čarobne jeseni. Na ovom blogu predstavljamo 4 neizostavna proizvoda koji će vam pomoći da ove godine lakše uskočite u jesenske dane.



Kraći i malo hladniji dani prvi su vjesnici jeseni zbog kojih ćete pospremiti vašu ljetnu garderobu na neko vrijeme. Stoga ne propustite StorageSavy® dodatak za spremanje i skladištenje odjeće. S praktičnim kutijama organizacija će postati lagan i brz zadatak, a vi ćete dobiti više prostora u domu.


Jesen je  idealno vrijeme za uređenje okoliša vašeg doma, pa vam predstavljamo dragocjen pribor za sve vanjske poslove: Snatcher™. Ne brinite ako se između ploča nakupio dosadni korov jer ćete s inovativnim ručnim alatom brzo ukloniti sav korov bez saginjanja.



Kad završite s uređenjem ormara i okolice svog doma, ne zaboravite ni na udobnost svoje dnevne sobe. To može jednostavno postići mekim i rastezljivim navlakama za kauč SoftStrech®.


Dulje jesenske večeri savršene su za druženje s prijateljima, gdje ćete se moći dokazati pripremom savršenog sushija. U tome će vam pomoći vrhunsko pomagalo SushiChef® s kojim ćete u samo nekoliko trenutaka uživati ​​u dobroj hrani, a imat ćete i više vremena za zabavu.



Odjeća je uredno složena, okolica doma sređena, a sada je vrijeme da se prepustite razdoblju u kojem će zrak mirisati na kestene dok šećete po šarenom šuštavom lišću. 


 Ekipa Žirafe.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava