Preskoči na sadržaj

Lifestyle

6 IDEJA ZA BLAGDANSKE DAROVE

od 22 Dec 2023

6 IDEJA ZA BLAGDANSKE DAROVE 

U hladnijim danima, kada se čini da popodne brzo prelazi u večer, već nas grije pomisao da je sezona blagdana pred vratima. 🌟 Iako se čini da imamo dovoljno vremena za kupnju poklona, mnogima od nas poznat je osjećaj kada u zadnji tren jurimo od trgovine do trgovine i razbijamo glavu s odabirom poklona. 🎁

Kako bismo izbjegli prosinačku ludnicu, najbolje je ne odgađati predugo blagdansku kupnju i ranije početi razmišljati o tome čime razveseliti svoje najdraže.

Za lakši odabir poklona predstavljamo 6 ideja za poklone, s kojima ćete razveseliti svakoga.



1. BRIGHT&SHINE™

Za one koji žele bolje organizirati svoj nakit Bright&Shine™ kutija za nakit bit će najbolji izbor jer omogućuje jednostavno i transparentno spremanje pojedinačnih dodataka. Glavna prednost je u nekoliko manjih ladica koje sprječavaju neuredno ispreplitanje nakita, a ujedno se sitnije komade lako i brzo pronalaze. Bright&Shine™ također je izuzetno pogodan za putovanja.

2. SOFTHUG™

SoftHug™ pulover deka savršen je dar za svakoga tko hladnije večeri radije provodi na kauču gledajući svoj omiljeni film ili čitajući knjigu. Zahvaljujući širokim rukavima omogućuje udobno i slobodno kretanje, a praktični džepovi i kapuljača čine je nezamjenjivom i za večernje vrtne zabave u ostalim godišnjim dobima.

3. SNOOK®

Snook® univerzalne papuče oduševit će svakoga tko želi ugodan, topao korak u udobnosti svog doma. Njihova kvalitetna izrada pruža dobru potporu, a zbog protukliznog potplata pogodne su i za vanjsku upotrebu. Dostupni su u crnoj i smeđoj boji.

4. HOMEY

Ženske papuče Homey™ idealan su poklon za sve koji žele više udobnosti. Posebno su zgodne u zimskim danima jer unutrašnjost obložena plišem osigurava maksimalnu toplinu. Zbog debljeg protukliznog potplata pogodne su i za vanjsku upotrebu.

5. MAX®

Max® univerzalne gležnjače za snijeg pravi su izbor za one koji žele uživati u šetnji prirodom i u hladnijim danima. Odlikuje ih udobnost i praktičnost, topli pliš iznutra pruža ugodnu toplinu, a protuklizni potplat s vanjske strane omogućuje siguran korak. Zbog neutralnog izgleda prikladne su i za muškarce i za žene.

6. COMFYSLEEP™

Comfysleep™ udobna ženska pidžama oduševit će svaku damu. Izrađena je od kvalitetnih i laganih materijala koji osiguravaju ugodan san, a atraktivni detalji od čipke stvaraju elegantan, zavodljiv izgled.


Nadamo se da su Vas neke od ideja već potaknule na kupnju prvih poklona. Kako bi kupovina bila još ugodnija, u Žirafi prilažemo kod GIFT15, s kojim ćete imati 15% popusta na sve. 🎅

Želite li otkriti više ideja za poklone? Ovdje možete pogledati ponudu ostalih naših proizvoda.


Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava