Preskoči na sadržaj

Lifestyle

UDOBNOST I TOPLINA I U NAJHLADNIJIM DANIMA

od 25 Oct 2023

UDOBNOST I TOPLINA I U NAJHLADNIJIM DANIMA


Mjesec listopad već nas je odveo u hladne jesenske večeri. Već se radujemo hladnim zimskim danima, kada ćemo se umotati u toplu dekicu, obuti udobne papuče i obući toplu odjeću koja će nam pomoći stvoriti oazu udobnosti i opuštanja i u najhladnijim trenucima. ❄️   

Ovaj blog posvećen je mekim i toplim proizvodima bez kojih više nećete moći zamisliti nadolazeću hladnu jesen. 🍂


1. SOFTHUG™ 

Pahuljasta dekica u obliku SoftHug™ džempera pružit će beskrajnu udobnost i ugodnu toplinu u svakoj prilici tijekom hladnijih dana. Bilo da se radi o gledanju televizije, čitanju knjige, uživanju u prirodi ili putovanju. Izrađena je od laganih materijala koji dišu i omogućuju slobodno i nesmetano kretanje. Jednom kada ju odjenete, više ju nećete htjeti skinuti.

2. FABOULAZY 

Mekana deka s rukavima FabouLazy idealna je za pružanje ugodne udobnosti i topline u hladnim danima ili hladnim noćima. Svojim lijepim dizajnom i kvalitetnim materijalima zasigurno će postati neizostavan dio Vašeg ormara. Nakon što ju jednom isprobate, bez nje više nećete moći zamisliti udobnost doma.

3. HUGGIEBEAR™

Dječja vreća za spavanje u obliku simpatičnog medvjedića HuggieBear™ pružit će Vašoj bebi ugodnu toplinu te bezbrižan i miran odmor. Možete ga koristiti za spavanje, popodnevno spavanje ili opuštenu šetnju čak i u najhladnijim danima. Kopčanje ježića omogućuje djetetu da ostane pokriveno čak i u najnemirnijim trenucima. 


4. DOUBLE 

Double je udobna i topla deka bez koje više nećete moći zamisliti hladne jesenske i zimske dane. Prednost ovog proizvoda je što je namijenjen parovima, tako da možete zajedno uživati dok gledate omiljeni film, čitate knjigu ili jednostavno za dodatnu udobnost dok odmarate na kauču. 

Razmazite se toplinom i mekoćom i počastite se svojim omiljenim proizvodima još danas s 15% popusta. Na blagajni unesite kod  🔥 WARM15. 🔥


Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava