Preskoči na sadržaj

Lifestyle

JEDNOSTAVNO DO ČISTOG I SJAJNOG DOMA

od 25 Sep 2023

JEDNOSTAVNO DO ČISTOG I SJAJNOG DOMA 


Čišćenje doma obično je dugotrajna i zahtjevna rutina, ali možete ju u tren oka pretvoriti u jednostavnu I zabavnu ako koristite prave alate. 

U ovom blogu predstavljamo naš inovativni čistač ACTIONCLEAN™, koji će svojim iznimnim svojstvima zasigurno postati neizostavan dodatak svakog doma.


1. Dosegnite i najnepristupačnije kutke

ACTIONCLEAN™ ima ručku dugu do 1,3 metra uz pomoć koje možete dosegnuti i najnepristupačnije kutke u svom domu. Zahvaljujući ovom inovativnom rješenju, možete se oprostiti od neugodnog savijanja, saginjanja  i naprezanja prilikom čišćenja.


2. Olakšajte si čišćenje ravnih površina 

Inovativni alat za čišćenje ACTIONCLEAN™ je dizajniran za čišćenje svih ravnih površina kao što su podovi, zidovi i prozori. Bez obzira radite li generalno, godišnje ili tjedno čišćenje, ACTIONCLEAN™ će se pobrinuti o svemu.

3. Inovativni mehanizam za cijeđenje krpa 

ACTIONCLEAN™ je nadograđen revolucionarnim mehanizmom za cijeđenje. Jednostavnim povlačenjem brzo ćete ukloniti sav višak vode s krpe. Recite zbogom dosadnom kapanju i mokrim površinama.


4. Kvalitetna krpa od mikrofibre za brzo upijanje vode 

Priložena kvalitetna krpa od mikrofibre dizajnirana je za brzo i učinkovito upijanje tekućine. Vaše će površine biti čiste i suhe u tren oka, štedeći vaše vrijeme. U našoj internet trgovini  možete kupiti i dodatnu krpu za ACTIONCLEAN™.

Uprabom inovativnog ACTIONCLEAN™ i dodanih krpa od mikrofibre uštedjet ćete vrijeme i novac, a ujedno ćete osigurati učinkovito čišćenje svog doma. S kodom SAVE15 si možete priuštiti ovaj dodatak 15% povoljnije


Sretna kupovina.

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava