Preskoči na sadržaj
Vaš svijet zabavne kupovine :)

Lifestyle

8. OŽUJAK MEĐUNARODNI DAN ŽENA –originalni pokloni za dan žena

od 28 Feb 2018

 8. OŽUJAK MEĐUNARODNI DAN ŽENA –originalni pokloni za dan žena

Obilježavanje dana žena je u većini zemalja postala lijepa tradicija. Na taj dan se obično suprugama, djevojkama, partnericama, mamama, kolegicama i prijateljicama poklanja cvijeće ili skroman poklon. Kako uvijek tražimo originalnu, praktičnu i povoljnu ideju, za vas smo odabrali nekoliko proizvoda s kojima ne možete pogriješiti. Ove godine poklonite nešto drukčije i razveselite je.


1. Iznenadi je s ružom u kojoj se skrivaju tangice

Super ideja kako pokloniti 2 poklona: ružica s tangicama. Ovog poklona će se rado sjećati 😉. Sexy tangice odgovaraju veličinama 34 -36.

2. Samo za vaše oči  

 Kako bi prohladne večeri postale malo toplije, odlučite se za vruće setove: sexy set s lisicama na raspolaganju u dvije boje. Ukoliko ste ljubitelj masaže preporučujemo super djevojka set jer sadži vruće kamenje za masažu.  
 3.  Za ljubitelje kave (ili čaja)

 Još uvijek tražite svoje omiljene šalice za kavu? S ovim setom šalica Mr and Mrs always right više nema dvojba čija je koja šalica😊. Osmijeh za dobro jutro je zagarantiran.4.  Za lijepu i sjajnu kožu  

 Čista i svježa koža bez odlaska kod kozmetičara. Parna kupelj za lice je  snažan nano-ionski rasprišivač pare koja će učinkoviti očistiti mitesere, nečistoće i smanjiti akne. Prikladna je za sve tipove kože, jer na potpuno prirodni način čisti parom i vlaži lice.
5. Ukoliko želite poklonite nešto osobnije, tu je gravirani nakit s personaliziranom porukom

Bogat odabir različitih modela narukvica za nju ili za njega koju personalizirimao prema tvojoj želji. Samo odabereš željeni model, dopišeš imena, datume, stih … Na raspolaganju su i ogrlice, pločice, lokoti… Odaberi svoj stil.

Ostale poklone za svaku prigodu pronađi ovdje>>

P.S .: Nemojte zaboraviti koristiti kod DZ10 za 10% popusta na cijelu kupnju.


Prethodna objava
Sljedeća objava