Preskoči na sadržaj

Lifestyle

8. OŽUJAK MEĐUNARODNI DAN ŽENA –originalni pokloni za dan žena

od 28 Feb 2018

 8. OŽUJAK MEĐUNARODNI DAN ŽENA –originalni pokloni za dan žena

Obilježavanje dana žena je u većini zemalja postala lijepa tradicija. Na taj dan se obično suprugama, djevojkama, partnericama, mamama, kolegicama i prijateljicama poklanja cvijeće ili skroman poklon. Kako uvijek tražimo originalnu, praktičnu i povoljnu ideju, za vas smo odabrali nekoliko proizvoda s kojima ne možete pogriješiti. Ove godine poklonite nešto drukčije i razveselite je.


1. Iznenadi je s ružom u kojoj se skrivaju tangice

Super ideja kako pokloniti 2 poklona: ružica s tangicama. Ovog poklona će se rado sjećati 😉. Sexy tangice odgovaraju veličinama 34 -36.





2. Samo za vaše oči  

 Kako bi prohladne večeri postale malo toplije, odlučite se za vruće setove: sexy set s lisicama na raspolaganju u dvije boje. Ukoliko ste ljubitelj masaže preporučujemo super djevojka set jer sadži vruće kamenje za masažu.  




 3.  Za ljubitelje kave (ili čaja)

 Još uvijek tražite svoje omiljene šalice za kavu? S ovim setom šalica Mr and Mrs always right više nema dvojba čija je koja šalica😊. Osmijeh za dobro jutro je zagarantiran.



4.  Za lijepu i sjajnu kožu  

 Čista i svježa koža bez odlaska kod kozmetičara. Parna kupelj za lice je  snažan nano-ionski rasprišivač pare koja će učinkoviti očistiti mitesere, nečistoće i smanjiti akne. Prikladna je za sve tipove kože, jer na potpuno prirodni način čisti parom i vlaži lice.




5. Ukoliko želite poklonite nešto osobnije, tu je gravirani nakit s personaliziranom porukom

Bogat odabir različitih modela narukvica za nju ili za njega koju personalizirimao prema tvojoj želji. Samo odabereš željeni model, dopišeš imena, datume, stih … Na raspolaganju su i ogrlice, pločice, lokoti… Odaberi svoj stil.





Ostale poklone za svaku prigodu pronađi ovdje>>

P.S .: Nemojte zaboraviti koristiti kod DZ10 za 10% popusta na cijelu kupnju.


Prethodna objava
Sljedeća objava