Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Jedinstveni pokloni za praznike

od Tatjana Dukič 16 Nov 2017

Najbolje doba godine ponovno dolazi - veseli prosinac. Dolazi vrijeme slavlja i darivanja, malih i velikih očekivanja, toplih zagrljaja i dječjeg smijeha. Ukrašavanje božićne jelke, pravljenje kolača, vješanje svjetla i pijuckanje vrućih napitaka dok gledate na snježne ulice zasigurno su jedan od najljepših trenutaka koje svi željno očekujemo.

A pokloni? Za naše prijatelje, poznanike i rođake svake godine odabiremo poklone za praznike koji bi im puno značili i istovremeno imali korisnu vrijednost. Izbora je puno ali vremena malo.

Zato smo pripremili neke ideje za vas na Žirafa.hr, zasigurno ćete naći pravi poklon za vaše najmilije. Pokloni za praznike su jedinstveni i visokog kvaliteta. Korisni su i estetskog izgleda. Svi će zasigurno biti oduševljeni i zadovoljni!

 

Nekoliko ideja ZA NJU:

 

FLUFFY MASAŽNI APARAT ZA STOPALA 
Masaža i grijanje nogu nakon napornog dana na poslu? Nijedna žena neće odbiti takvu ponudu, ali vi dečki se možete opustiti, masažu će obaviti naš FLUFFY aparat 😉. Mekan i topal pružit će opuštajuću masažu u udobnosti vlastitog doma.

SET ZA NAJDRAŽU DAMU
Kutija za nakit - neophodna za svaku dama. Držite nakit od sada uvijek organiziran i na svom mjestu. Ruža s gaćicama će se pobrinuti za onu romantičnu notu, kojoj ni jedna žena ne može odoljeti.

GRAVIRANA NARUKVICA SILVER HEART
Jedinstveni poklon za praznike. Graviranjem teksta po vašem ukusu, narukvica će zasigurno biti jedna od najljepših uspomena koje vaša bolja polovica može primiti. Također je pogodan za prijateljice, rodbinu i sve one nježnijeg spola.

 

Nekoliko ideja ZA NJEGA:

 

LEDENA ŽIRAFA ZA PIVO
Koji muškarac ne bi imao takav poklon? Žirafa za pivo je prikladna za sve ljubitelje piva. Prilikom gledanja nogometne utakmice, domaćih zabava i drugo, žirafa će voditi brigu o hladnom pivu u velikim količinama. Zabavan i praktičan poklon za praznike!

DAROVNI SET FOTO JACK
Čaša u obliku foto objektiva, ručnik Jack Daniels i mini punjač za mobitele i tablet računala, kompletan je set korisnih stvari. Zanimljiva čaša zadržat će kavu vruću, a od sada će ljubitelji JD-a zasigurno imati svoj omiljeni ručnik. Punjač je praktičan i mali i omogućuje brzo punjenje.

GRAVIRANA METALNA PLOČICA
Gravirana metalna pločica od nehrđajućeg čelika lijep je poklon čak i za one muškarce koji ne nose nakit! Elegantan i jednostavan s vašim ugraviranim tekstom zasigurno će biti jedan od ljepših darova koje će vaš dragi primiti! Također je odličan poklon za dobre prijatelje i rođake, nitko neće ostati ravnodušan.

 

Nekoliko ideja ZA DJECU:

Naravno, djeca su ona koja su najviše uzbuđena zbog blagdanskih poklona i koja ih najviše isčekuju! U poplavi skupih igračaka, odjeće i svega što žele, definitivno je teško odabrati kvalitetan i koristan dar koji dijete voli. Ali bez brige, imamo rješenje!

COBI KOCKE ZA SLAGANJE
Zrakoplovi, tenkovi, policijski automobili, Winx igračke i još mnogo toga ... za one najmlađe i one malo starije. Ponuda je široka, a vi, ovisno o dobi djeteta i težini slaganja kockica, izaberite pravi model koji će ga usrećiti. Kockice su kompatibilne sa svim kockicama poznatih proizvođača, ali su mnogo pristupačnije!

   

DEKA S RUKAVIMA
Slatku, meku i izuzetno toplu deku svakako će zavoljeti svako dijete! Zanimljiv i drugačiji poklon koji će zabavljati vaše mališane.

BOŽIĆNI KOSTIMI ZA DJECU 
Sva djeca vole Božić! Neka uđu u kožu ovog čovjeka s prekrasnim božićnim kostimima i uživaju u Božićnom duhu!

 

Uživajte s najbližima s prekrasnimi blagadanskimi darovima!

Prethodna objava
Sljedeća objava