Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Pierre Cardin posteljine

od Jana Rug 27 Sep 2017

Na zirafa.hr predstavljamo vam ekskluzivnu kolekciju dizajnerskih posteljina koju ne možete pronaći nigdje drugdje.

Tko je Pierre Cardin?

Poznati talijanski dizajner koji je postao ikona u svijetu mode i dizajna, a njegovi uzorci i oblici prepoznatljivi su i cijenjeni u svim segmentima modne industrije.

Zašto posteljine?

Radi se o EKSKLUZIVNOJ I LIMITIRANOJ KOLEKCIJI POSTELJINA prekrasnih uzoraka i boja koje su svojevrsni unikati i ne nalaze se u masovnoj prodaji.
 
Ako ste osoba sa stilom koja prepoznaje vrhunski i elegantni dizajn, a ujedno vas zadovoljava samo visoka kvaliteta materijala, ova ponuda će vam se zasigurno svidjeti... Možete birati između "stone look" tonova, zagasite antracit, nježne roze ili one za zaljubljene... Za one koji vole čisti minimalizam, idealna je bijela varijanta s kojom nikada ne možete pogriješiti ili je se zasititi.

 

Pojedini modeli u određenim dimenzijama odmah su rasprodani zato požurite ako želite svoju spavaću odjenuti u ove posebne kreacije.

Cijelu ponudu možete Pierre Cardin pronaći na: https://zirafa.hr/collections/posteljine

 

 

Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }