Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Mali dlakavci & ljeto

od Jana Rug 21 Jul 2017

 

Ukoliko ste vlasnik malog čupavog čudovišta, vjerujemo da ste se već pobrinula da vaš ljubimac čim ugodnije preživi ljeto i putovanje, no nije naodmet ponoviti nekoliko korisnih savjeta.

TOPLINSKI UDAR & VRUĆINE
Psa nikada ne ostavljajte samoga u autu ili privezanog na stup na suncu (čak i ako samo nakraktno skočite u trgovinu). Omogućite mu da sam odabere svoj najhladniji kutak u stanu ili vrtu, a PET PRIOR JASTUK za hlađenje odlično je rješenje protiv pregrijavanja.


Isto tako, ljeti svoje ljubimce ne šišajte na drastično kratko jer im tako odmažete u rashlađivanju - dlaka služi i za regulaciju temperature. 
Radije ih redovito četkajte i masirajte, RUKAVICA ZA NJEGU svakako će dobro doći.

PUTOVANJE 
Ukoliko se spremate na putovanje, planirajte nekoliko kraćih stanki za šetnju (praktičan PAMETNI POVODAC ima sve što trebate)  i svježu vodu. U vožnji ne otvarajte sve prozore u autu, zbog opastnosti, ali i propuha.
Ukoliko se poželite pošteno odmoriti, na madracu ROAD TRIP udobno ćete se smjestiti i vi i sve šape ;)

PLAŽA & KUPANJE

Ako vaš ljubimac ide s vama na godišnji, vjerojatno ste provjerili da li smije s vama u smještaj. Ukoliko ne, tu je opet odlični ROAD TRIP madrac ;) 
Prije puta provjerite gdje su plaže za pse, na lokaciji odaberite najbolju rutu za jutranju i večernju šetnju.
Ukoliko se ne voli kupati u moru, nemojte ga siliti na prenatrpanu i glasnu plažu, radije ga ostavite u ugodno rashlađenom apartmanu ili sobi, uz njegov omiljeni jastuk.

P
ssst...svi ovi proizvodi su idealni i kao odličan poklon ljubitelju životinja ;)

 

Prethodna objava
Sljedeća objava