Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Bezbrižno, čak i tijekom sezone alergija

od Andrej Gramc 02 Mar 2020

Bezbrižno, čak i tijekom sezone alergija

Bliži se proljetno vrijeme, dani su duži, temperature više, a ujutro se budimo uz cvrkut ptica.

Tijekom proljeća naše se raspoloženje poboljšava, ali nažalost to ne vrijedi uvijek i za naše fizičko stanje.

Naime, dolazi sezona alergija. I najčešće donose najviše neugodnosti za naše mališane.

Ako i vaše dijete u proljeće ima začepljen nos i natečene oči, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ovo prijelazno prebrodite što jednostavnije i bezbolnije.


Uh, to dosadno začepljenje nosa. Posebno je neugodno za bebe i manju djecu koja ga još ne znaju ispuhati. Ali što ako vam kažemo da na tržištu postoji proizvod koji će vašem djetetu sam očistiti nos?

Zbogom dosadnom čišćenju nosa! Ovdje je Oyzee elektronska pumpica za nos. Pomoći će djeci očistiti dišne putove na nježan i lagan način.

Djeca će konačno moći mirno disati mirno, a mame će biti sretne.

                                 
                          

Olakšajte si svakodnevicu boravka u zatvorenim prostorima i u samo jednom koraku osigurajte ugodan san, udoban boravak i dezinficirani zrak.

Kako?

S Ariasana ovlaživačem zraka. Ovaj moderan i elegantan ovlaživač zraka savršeno će nadopuniti svaki kutak vašeg doma i pobrinuti se da vašu kožu održi hidratiziranom, a dišne putove otvorenim. Svojim tihim radom ne ometa vaš miran san, a djeca biti oduševljena noćnim svjetlom.

Odlično, za ne?

                                 
                          

Pravilno vlažen zrak važan je za čiste i otvorene dišne putove. Male nosiće možete pokušati odčepiti i opuštajućom kupkom. Jednostavno, zar ne? Ali što ako se vaše dijete boji vode?

Ništa lakše!

U vašu kupaonicu stigao je najslađi pomoćnik za kupanje kojeg ste ikada vidjeli. Predstavljamo glazbenog račića koji nosi ime BubbleCrab. Rak proizvodi mjehuriće sapuna i zabavlja djecu svojim simpatičnim pjevanjem. Garantiramo vam – vaš će mališan jedva dočekati uskočiti u kadu.

                                 


Dakle, koji savjet vam se čini najboljim? U svakom slučaju, želimo vam najbolji mogući ulazak u proljeće sa što manje začepljenih velikih i malih noseva.

Prethodna objava
Sljedeća objava