Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Zakoračite u proljeće s obnovljenom garderobom

od Andrej Gramc 19 Feb 2020

Da li već osjećate? Proljeće je u zraku.

Prve tople zrake sunca pojavile su se iza oblaka i zovu nas da sve bunde, šalove i kape ubacimo natrag u ormar i konačno izvadimo već gotovo zaboravljenu proljetnu odjeću.

Ali što ako je ta odjeća već pomalo istrošena i namuckana i primorani ste razmišljati o tome koliko ćete novca potrošiti na novu garderobu.

Što kažete na ideju da ove godine budete brižljivi do okoliša i vašeg novčanika te obnovite svoju staru odjeću?

Kako?

Jednostavno - s aparatom za uklanjanje vlakana Tidy.

                                 
                          

Tidy je inovativan dodatak svima koji žele obnoviti svoju staru odjeću i dati joj elegantan izgled. Aparatić je vrlo nježan i može se koristiti na raznim tkaninama poput kašmira, vune, flanela, sintetičkih vlakana, pamuka ...

I još to - ne morate se ograničiti samo na odjeću. Tidy odlično obavlja posao i na istrošenim sjedalima, dekama, prostirkama, jastucima, igračkama ...

                                 
                          

Tidy ima tri nastavka koja se mogu mijenjati i koristiti ovisno o stupnju uništenosti tkanine.

Dodatni plus je što je Tidy lagan i potpuno jednostavan za upotrebu. Iako je malen, ima veliku glavu kako bi prekrio veću površinu, što znači da svoj posao obavlja izuzetno brzo.  Vaša će tkanine biti opet kao nove prije nego što kažete "keks". 

Pa što čekate? Izvadite staru odjeću i uklonite istrošena vlakna i mucice, vaša garderoba može izgledati kao nova još godinama.

Aparat za uklanjanje vlakana Tidy možete pronaći OVDJE

Želimo vam svježi ulazak u proljeće. :)

Prethodna objava
Sljedeća objava