Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Crni petak: Ne propustite lude popuste!

od Anja Saje 25 Nov 2019

Crni petak: Ne propustite lude popuste!

Pobrinite se pristupačnu, pravovremenu kupnju bez gužve i istovremeno uštedite.

Crni petak mnogima predstavlja najiščekivaniji dan u godini. To je posebna vrsta trgovačkog praznika koja se, uz procvat kapitalizma iz potrošačke Amerike, uspješno nastanila ina domaćem tlu. Trgovci nude skupe proizvode po izuzetno povoljnim cijenama, što je i razlog zašto kupci hrle na blagajne. Danas je Crni petak najveći trgovački praznik na svijetu koji se proteže od četvrtka - Dana zahvalnosti do internetskog ponedjeljka nazvanog Cyber ​​Monday.

Crni petak obilježavaju velike gužve u trgovačkim centrima, gdje se ljudi služe mnogim trikovima kako bi pravovremeno kupili proizvod koji žele. Taj se dan zaista kupuje sve: bijela tehnika, odjeća, obuća, igračke, kućne potrepštine…

Pristupačne ponude s popustom u ovom vremenu značajno pridonose manje stresnoj kupovini i omogućuju uspješno izbjegavanje gužvi i nepotrebnog stresa. Elegantna kupovina jednim klikom miša iz udobnosti vlastite fotelje.

Na Crni petak i Internet ponedjeljak, proizvodi su doista toliko sniženi da ih tijekom godine više nećemo naći po tako povoljnoj cijeni, što čvrsto opravdava planiranje i „vrebanje“ određenog proizvoda.

Kupovina božićnih poklona na vrijeme značajno će poštedjeti novčanik. Moći ćete zadovoljiti raznolike želje i potrebe voljenih osoba. Ne čekajte popuste na Crni petak za sljedeću godinu. 

Među najpopularnijim proizvodima nalaze se mnoge novosti na tržištu, među kojima vam predstavljamo proizvode koji su zaslužili posebnu pozornost.


Proizvodi za mlade mame

Oyzee® pumpica za čišćenje nosa

Oyzee® Elektronska pumpica za čišćenje nosa na ugodan, neagresivan način očisti nos prehlađenom mališanu u roku od nekoliko sekundi i olakšava mu disanje. Izuzetno je nježna, sigurna i ugodna za bebu. Elegantni, praktični dizajn pojednostavljuje prijenos uređaja. Jednostavan je za upotrebu, čišćenje i održavanje. Anatomski oblik ručke najmlađima omogućuje jednostavno korištenje . Oyzee® dolazi u kompletu s različitim silikonskim dodacima za djecu svih dobnih skupina i nezamjenjivo je pomagalo, posebno za njegu novorođenčadi. Idealan poklon za novopečene mame.

KUPI OVDJE


    Ženski proizvodi

    2u1 četka za sušenje i feniranje Satin®

    Satin je napredni, kombinirani uređaj koji kombinira profesionalnuovalnu četku za oblikovanje kose s tehnološki sofisticiranimsušilom za kosu. Uređaj je u kratkom vremenu osvojio mnoga ženska srca širom svijeta i postao je pravi svjetski hit. Feniranje frizure nikad nije bio lakše. Satin® sušilo pomaže u oblikovanju frizure čak i najneiskusnijoj korisnici. Značajno skraćuje vrijeme sušenja i oblikovanja kose. Inovativna najsuvremenija ionska tehnologija štiti strukturu kose i dubinski je njeguje tijekom oblikovanja. Sprječava zapetljavanje i lomljenje osjetljivih vrhova kose i pojavu neugodne statike. Kosa nakon korištenja izgleda sjajno i prirodno zdravo. Satin® sušilo nezamjenjiv je dodatak za besprijekornu, njegovanu frizuru i pruža vam izvanredne rezultate kao iz frizerskog salona u bilo kojem trenutku, na svakom koraku.

    KUPI OVDJE


      Proizvodi za dom

      Svestrana vješalica Simply® dizajnirana je za uštedu prostora i idealno je rješenje za premalo prostora u ormaru ili starije nefunkcionalne ormare bez mehanizama za uštedu prostora. Održava red i unutar i izvan ormara. Sprječava neugodno gužvanje zbog nepažljivog odlaganja hlača. Elegantni, pametni dizajnomogućuje vertikalnu i horizontalnu upotrebu. Okomita je dizajnirana za uštedu prostora, a horizontalna omogućuje veću preglednost odjeće. Svaka šipka može se izvući odvojeno što olakšava svakodnevno korištenje i u trenu se pretvara u praktičnu sušilicu. Ponuda vam omogućuje da kupite čak dvije vješalice po cijeni jedne. Kako se vješalica može pričvrstiti na svaku kuku u sobi, to je jednostavno proizvod koji morate imati.

      KUPI OVDJE

        Ariasana® ovlaživač prostora

        U zimskoj sezoni grijanja upotreba raznih ovlaživača je neizbježna. Ovlaživači sprečavaju mnoge neugodnosti, dezinficiraju zrak u sobi i opskrbljuju ga odgovarajućom količinom vlage. Tako pomažu u održavanju optimalnog zraka u prostoriji. AriaSana® ovlaživač zraka ispunjava prostor i mirisom po vašem odabiru. Izuzetnoelegantan dizajn izrađen od naizgled prirodnog materijala lijepo se uklapa u bilo koji životni prostor i zauzima minimalno mjesta. Jednostavan je za korištenje i održavanje i nudi tri vremenske postavke. Sedam umirujućih svijetlih nijansi blagotvornog terapeutskog učinka učinkovito oslobađaju stresa, a istovremeno smiruju. Djeluje tiho i potpuno neometano, tako da ga možete koristiti u svojoj spavaćoj sobi, uredu, dnevnom boravku, prostoru za opuštanje ... AriaSana® ovlaživač omogućuje ugodan i opuštajući boravak.      

        KUPI OVDJE

          Cleanbrush® bežična četka za čišćenje

          Za mnoge je svakodnevno čišćenje površine neugodna i dugotrajan posao koji lako možete pojednostaviti upotrebom bežične četke za čišćenje Cleanbrush®. Najefikasniji rotacijski čistač na tržištu štedi vam puno vremena i truda. S tri učinkovite četke i povećanom moći čišćenja od čak 300 o / min učinkovito uklanja plijesan, prljavštinu, hrđu, prašinu i kamenac. Anatomski i inteligentan oblik doseže čak i nepristupačne kutove. Oduševljava brzinom, lakoćom i jednostavnim korištenjem te nadasve besprijekorno preciznim radom. Punjenje baterije omogućuje uporabu četke za čišćenje čak i u prostorijama gdje nema struje.

          KUPI OVDJE


            Igračke i zabava

            Firstgen® igraća retro konzola

            Za sve ljubitelje klasičnih arkadnih igara sada je tu retro igraća konzola s dvije kontrole za društvenu i uvijek drugačiju zabavu. Kombinira preko 600 klasičnih legendarnih igara koje će probuditi uspomene iz mladosti i djetinjstva. Brojne igre, uključujući nezaboravnog Super Maria mame vas na postavljanje novih rekorda i podižu svaku atmosferu na kućnim zabavama. Konzola je originalan poklon za veću i manju djecu i one koji se u srcu tako osjećaju.     

            KUPI OVDJE

              Graviaty® auto na daljinsko upravljanje

              Revolucionarni automobil na daljinsko upravljanje Graviaty® lako prevladava čak i nemoguće gravitacijske barijere. Nevjerojatan automobil vozi po svim glatkim površinama i doslovno prkosi gravitaciji. Omogućuje nevjerojatne spektakularne podvige i glavni je lik mnogih jedinstvenih avantura. Oduševit će sve koji su o ninja automobilu visokih performansi mogli samo sanjati.

              KUPI OVDJE

                Ufo Dron® futuristički leteći dron

                Visoko tehnološka igračka nudi ludu zabavu za sve generacije. Lagan kao perce, leti u svim smjerovima, vješto se izmiče i istovremeno treperi poput letećeg tanjura. Struktura drona je izuzetno lagana, fleksibilna i potpuno sigurna za igru. Ufo Dron® ne koristi daljinski upravljač: usmjerite ga tijelom i rukama, što naravno garantira zabavu uz puno smijeha. Pametno se izmiče preprekama, a u  slučaju neplaniranog sudara, automatski se zaustavlja. 

                Ufo Dron® je pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu i ne zahtijeva baterije jer se puni USB kabelom

                Igračka je pogodna za sve generacije i uzraste te promiče timsku igru i fizičku aktivnost.    

                KUPI OVDJE


                  Ako niste pronašli željeni proizvod na ovom popisu, posjetite www.zirafa.hr gdje možete pronaći mnogo različitih proizvoda po sniženoj cijeni za Crni Petak. Provjerite. Neće vam biti žao ..

                  Prethodna objava
                  Sljedeća objava