Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Pokloni koji očaravaju djecu i potiču njihovu maštu

od Anja Saje 02 Dec 2019

Pokloni koji očaravaju djecu i potiču njihovu maštu

Približava se najljepše vrijeme u godini. Djeca s nestrpljenjem očekuju dolazak Božićnjaka koji će im iz odlično opskrbljenih vreća istresti nove, atraktivne igre.  Zima je duga i svim smo željni malo zabave. 

Uz igru sve je lakše i zabavnije. Bez igre ne možemo zamisliti svijet. Igra nas oslobađa svakodnevnih briga i ugrije nam srce u svakom trenutku u godini. Igračke su neophodne za dječji razvoj i djeci predstavljaju čitav njihov mali svijet. Potiču iskušavanje svijeta i razvijaju maštu, potiču razvoj mentalnih sposobnosti i ručnih vještina, promiču socijalizaciju vršnjaka i jačaju samopoštovanje pojedinca.

Predstavljamo nekoliko najnovijih atraktivnih igračaka koje će razveseliti svakog mališana.


Graviaty® AUTO NA DALJINSKO UPRAVLJANJE 

Revolucionarni automobil na daljinsko upravljanje Graviaty® lako prevladava čak i nemoguće gravitacijske barijere. Nevjerojatan automobil vozi po svim glatkim površinama i doslovno prkosi gravitaciji. Omogućuje nevjerojatne spektakularne podvige i glavni je lik mnogih jedinstvenih avantura. Oduševit će sve koji su o ninja automobilu visokih performansi mogli samo sanjati.

 


Ufo Dron® futuristički leteći dron 

Visoko tehnološka igračka nudi ludu zabavu za sve generacije. Lagan kao perce, leti u svim smjerovima, vješto se izmiče i istovremeno treperi poput letećeg tanjura. Struktura drona je izuzetno lagana, fleksibilna i potpuno sigurna za igru.

 


Firstgen® retro igraća konzola

Za sve ljubitelje klasičnih arkadnih igara sada je tu retro igraća konzola s dvije kontrole za društvenu i uvijek drugačiju zabavu. Kombinira mnoge klasične legendarne igre koje će probuditi uspomene iz mladosti i djetinjstva.


Prethodna objava
Sljedeća objava