Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Dobrodošli na Žirafa.hr

od Jana Rug 31 Mar 2017

Prvu blog objavu, kako to i priliči otvaranju nove stranice, posvećujemo  našoj trgovini, počecima te željama i ciljevima za budućnost.

Žirafa.hr počela je s radom 2015. godine kao mala internet trgovinica koja je nudila nešto novo na hrvatskom tržištu – inovativne žirafe za pivo i točionike koji su bili hit u svijetu. Ubrzo su potencijal naših žirafa počeli prepoznavati i ugostitelji te se glas o našim žiraficama širio :) 
No, žirafe su se sve češće počele naručivati i kao pokloni, te smo na brojne upite asortiman počeli širiti dodatnom ponudom proizvoda koji su mogli biti odličan poklon za sve prilike i za sve generacije.

Vrlo brzo su hit postali personalizirani proizvodi – gravirani nakit, posebice narukvice i upaljači te se krug zadovoljnih kupaca počeo širiti brzinom munje :D , a brojne izjave »nabavio sam to kod Žirafe« dala nam je dodatnu motivaciju da napravimo online supermarket napravljen po mjeri našeg kupca.

Stoga smo i odlučili još dodatno zasukati rukave te na jednom mjestu ponuditi super proizvode za dom, njegu i zdravlje. Sve proizvode sami testiramo, isprobavamo te ukoliko nam se čine praktičnim i korisnim, ponudimo ih na raspolaganje i našim kupcima.

Mišljenje, pohvalu, a posebnu konstruktivnu kritiku iznimno cijenimo, a svakog kupca i njegove želje poštujemo.

U tome se krije tajna uspjeha, a želja nam  je da Žirafa bude mjesto gdje se ispunjavaju želje svih koji traže poklon za sebe ili druge, a da dolazak i iščekivanje našeg paketa uvijek bude pozitivno iskustvo koji će svakom nacrtati osmijeh na lice.   

 

Za dobrodošlicu poklanjamo Vam popust. Iskoristite 5% popusta prilikom narudžbe i upišite kod: ZIRAFA01

 

 

 

 

Prethodna objava
Sljedeća objava