Preskoči na sadržaj

Lifestyle

IDEJE ZA VINTAGE KOKTEL ZABAVU

od Jana Rug 31 Mar 2017

U posljednje vrijeme, vrlo je popoularan vintage stil, bilo da se radi o vjenčanju, rođendanskoj zabavi ili ljetnom party-u u kućnoj vrtnoj atmosferi.

U takav stil odlično će se uklopiti vrlo popularne teglice (engleski jars) koje su popularizirali amerikanci odnosno ljubitelji whiskey-a. Naime, te teglice od marmelade bile su jeftine, praktične i lako dostupne - stoga i idealne za ilegalne tvornice alkohola ;)
Ubrzo su se proširile po cijelom svijetu, dodane su im ručke, a posljednjih nekoliko godina pravi su dodatak i dekoracija svakoj zabavi.

Osim što fantastično izgledaju, ljeti su vrlo praktične – posebice modeli s poklopcima i slamicama jer štite napitak od dosadnih insekata koji vrebaju slatko.

Kako bi što imali napuniti u jarse, u staklenim točionicima poslužite limunadu, rum punč, koktele, sangriu…

Vintage jars dodatno ukrasite trakicama i mašnama u tematskoj boji zabave, možete na slamke dodati zastavice s imenima ili nazivima koktela – i vaša zabava će  biti prava atrakcija.

Nekoliko prijedloga za dekoraciju:

 Ideje za koktel recepte potražite OVDJE.

Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }