Preskoči na sadržaj

Lifestyle

KAKO PROVESTI NEZABORAVNO VALENTINOVO?

od 02 Feb 2024

KAKO PROVESTI NEZABORAVNO VALENTINOVO?

Bliži se Valentinovo i svi želimo provesti dan koji će za nas i našu voljenu osobu biti zaista poseban. Ovog puta s vama dijelimo ideje kako provesti nezaboravno Valentinovo, a ujedno vas ljubazno pozivamo da prolistate naše proizvode među kojima možete pronaći originalne kupidove darove.

Ovogodišnji dan ljubavi možete začiniti sljedećim i pristupačnim idejama:

👫 Ponovo stvorite svoj omiljeni spoj:  

Zaputite se niz uspomene i rekreirajte svoj omiljeni spoj uz nekoliko podešavanja. Na primjer; ako ne možete ići u isti restoran, pripremite isti obrok kod kuće ili gledajte film koji se nalazi na istoj lokaciji.

🍿 Isplanirajte filmski večer:

Odaberite romantičnu komediju koja vam se oboje sviđa i gledajte je iz udobnosti svog kauča ili idite na spoj u kinu kako biste pogledali najnoviji filmski hit.

👒 Pripremite piknik:

Ne dopustite da vas zimske temperature odvrate od romantičnog piknika. Razvučite deku na pod dnevne sobe i zajedno pripremite partnerovo omiljeno jelo ili specite slatke Valentinove kolačiće.

🍝 Organizirajte tematsku večeru:

Pripremite večeru inspiriranu omiljenim filmom ili državom svog partnera i pozovite prijatelje. Ako želite pojednostaviti stvar, možete jedno drugom pripremiti ili naručiti omiljeno jelo i proslaviti zajedno.

🎨 Kreirajte zajedno: 

Uzmite kistove u ruke i naslikajte nešto zajedno. Možete pratiti video vodič ili se prepustiti vlastitoj kreativnosti. Savjet: možete nacrtati sliku svog prvog spoja ili bilo koje druge aktivnosti u kojoj oboje uživate. 


⛸️ Idite na klizalište: 

Bez obzira na to što ste početnik ili profesionalac, klizanje s voljenom osobom uvijek je romantično. Idite do najbližeg kazališta, a nakon klizanja ugrijte se s čajem ili kakaom.


🍳 Poslužite partneru doručak u krevetu: 

Ovaj dan ustanite malo ranije i poslužite partneru njegov omiljeni doručak. Za dodatno iznenađenje izradite romantične kupone ili ih isprintajte na poveznici.


🎶 Slušajte glazbu: 

Možete napraviti popis omiljenih pjesama i plesati uz njih. Jednostavna ideja koju možete iskoristiti kada imate manje vremena.


🛀🏼 Priuštite si umirujuću kupku: 

Ulijte toplu vodu, dodajte svoje omiljeno eterično ulje, upalite svijeće i pustite opuštajuću glazbu. Savršen i miran kraj dana.


💝 Poklonite svom partneru dirljiv dar:

Cvijeće, čokolada i promišljeni darovi vjerni su pratioci ovog blagdana. Razveselite svog partnera promišljenim poklonom koji možete izabrati u našoj online trgovini.


Nadamo se da će vam neka od gore navedenih ideja pomoći da dočarate posebno Valentinovo. Bilo da ga provodite udvoje, sami ili s prijateljima, važno je samo da ga začinite maženjem. U Žirafi vas u veljači razmazimo s kodom LOVE15 koji vam donosi 15% popusta na sve proizvode.


Želimo vam sretan dan ljubavi!

Tim Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava