Preskoči na sadržaj

Lifestyle

KAKO JU RAZVESELITI ZA DAN ŽENA?

od 07 Mar 2024

KAKO JU RAZVESELITI ZA DAN ŽENA? 

Za tren oka stigao je mjesec u kojem se veselimo dolasku rascvjetanih stabala, mirisu proljeća i proslavi Dana žena. Tada odajemo počast svim ženama koje su važan dio našeg života i čine ga ljepšim. 💐 Zato sadržaj bloga posvećujemo ženama; majkama, sestrama, suprugama, partnericama, bakama, tetama, kćerima…

Budući da zaslužuju samo najbolje, predstavljamo vam 4 izuzetna proizvoda u koje se kunu mnogi naši zadovoljni korisnici. Njima možete počastiti sebe ili ih pokloniti za nadolazeći praznik. Na kraju poruke pronaći ćete nekoliko savjeta za odabir prikladnog cvijeća i kod za popust u našoj internet trgovini.


BRIGHT&SHINE™

Uz praktičnu kutiju za pohranjivanje nakita Bright&Shine™ vaši će modni dodaci uvijek biti pažljivo i uredno pohranjeni. Osim manjih pretinaca koji omogućuju dobar pregled pojedinih komada, interijer karakterizira kvalitetan materijal zbog kojeg se nakit manje troši. Bright&Shine™ izvrstan je izbor za poklon, ali i savršen za putovanja.

HAIRCHIC™

S višenamjenskim uređajem HairChic™ možete kod kuće napraviti frizuru kao iz frizerskog salona. Odlikuje se svojom svestranošću, a pet nastavaka omogućuje sušenje, dodavanje volumena, kovrčanje i ravnanje. Svojim kapacitetom osigurava uštedu vremena pri uređivanju kose.

HAIRGLAM™

Savršene kovrče bilo gdje, bilo kada: Napravite kovrče u samo nekoliko minuta pomoću HairGlam™uvijača. Zahvaljujući 5 vremenskih postavki, prikladan je za različite tipove kose, što vam omogućuje da sami odredite oblik kovrče. Uvijač je praktičan i za putovanja jer ne zauzima puno prostora.

HOMEY™ 

Papuče Homey™ pružaju mekoću i udobnost svakom stopalu. Najugodnije su u hladnijim i prijelaznim razdobljima, kada je plišana unutrašnjost topla, a guma na potplatu osigurava siguran korak; stoga su prikladne i za korištenje na vanjskim površinama.

Nadamo se da vas je jedan od predstavljenih proizvoda impresionirao jednako kao i naše postojeće korisnike. Zainteresirani ste za kupnju poklona u našoj internet trgovini? Koristite kod WOMAN i dobijte dodatnih 15% popusta. Želite li svoju pažnju pokazati cvijećem, za vas smo pripremili još nekoliko savjeta kako odabrati ono pravo.


Kakvo cvijeće pokloniti za Dan žena?

Pitali smo stručnjake za mišljenje. Najčešće se za Dan žena daruju lončanice ili buketi, uglavnom ruža.

Pitate se za koga je određeni izbor najbolji? Najbolje je pokloniti buket sestri ili majci. Crvene ruže su pravi izbor za suprugu ili partnericu. Biljke u saksijama popularan su dar za majke, tete, bake i supruge. Postoje i druge popularne vrste simboličnih buketa tulipana (nježnost i optimizam), orhideja (zahvalnost i podrška) i karanfila (poštovanje i prijateljstvo).

Sad kad smo vas opremili idejama i savjetima za savršen poklon, želimo vam ugodnu proslavu prvog mjeseca proljeća.


Tim Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava