Preskoči na sadržaj

Lifestyle

UDOBNO U PROLJEĆE: NAJBOLJE TRENIRKE I TAJICE ZA OPUŠTENE DANE

od 03 Apr 2024

UDOBNO U PROLJEĆE: NAJBOLJE TRENIRKE I TAJICE ZA OPUŠTENE DANE

Kao u tren oka proljeće nam je ponovno probudilo iščekivanje svježih trendova, posebice onih koje možemo unijeti u svakodnevne aktivnosti. Topliji dani donose savršene uvjete za izlete u prirodu, planinarenje, tjelovježbu i svakodnevne kućanske poslove. Unatoč činjenici da su udobnost i praktičnost glavni faktori pri odabiru odjeće za takve prilike, i dalje smo u potrazi za komadima modernog izgleda.

Svoj modni stil često izražavamo odabirom raznolikih i opuštenih komada, čemu ćemo ovaj mjesec posvetiti blog objavu: predstavljamo vam modernu i udobnu odjeću za slobodno vrijeme. Budući da smo ožujski ulazak posvetili ženama, ovoga puta nešto više pažnje posvećujemo muškoj modi.


SPORTYMESH™ – MUŠKE SPORTSKE HLAČE

SPORTYMESH™ izvrstan su izbor za svakoga tko svojoj trenirki želi dodati malo elegancije. Njihov prozračan materijal smanjuje znojenje i osigurava udobnost tijekom svih aktivnosti. Zahvaljujući elastičnom struku savršeno pristaju različitim figurama. Uz ove hlače pronaći ćete ravnotežu između udobnosti i trendi izgleda na svakom koraku u vašem danu.


TOPSPORT™ – MUŠKE SPORTSKE HLAČE

Drugi, nešto opušteniji izbor muških sportskih hlača su TOPSPORT™. Čak i oni od mekane tkanine pružaju maksimalnu udobnost i prikladne su za razne prigode; od sporta do opuštanja kod kuće. Elastični pojas dobro pristaje, a džepovi ih čine prikladnima za aktivnosti na otvorenom. Dostupne su u sivoj i crnoj boji.

GEARFLEX™ – MUŠKE CARGO HLAČE

GEARFLEX™ muške cargo hlače spajaju funkcionalnost, udobnost i stil, što ih čini nezamjenjivim predmetom u ormarima mnogih naših kupaca. Prostrani džepovi omogućuju spremanje nekoliko sitnica, a kvalitetan materijal se brzo suši. Bez sumnje, GEARFLEX™ su također prikladne za različite aktivnosti i zadatke.

PEACHFLEX™ – ŽENSKE SPORTSKE TAJICE

PeachFlex™ sportske tajice pravi su izbor za aktivne korisnice koji i tijekom tjelovježbe žele izraziti svoj smisao za modu jer leopard print oživljava i tako jednostavan odjevni komad. Tajice su odlične za isticanje figure jer uz visok struk i SCRUNCH šav stvaraju izgled pješčanog sata. Vrlo su udobne i prikladne za razne sportske aktivnosti.

I mi se veselimo proljetnim danima i razmišljamo koji će vas od udobnih odjevnih komada ove sezone najviše impresionirati. Pozivamo Vas da pogledate i ostatak našeg asortimana >> OVDJE << te si ih već danas s kodom BLOG15 osigurajte 15% povoljnije.

Ugodno u proljeće!

Tim Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava