Preskoči na sadržaj

Lifestyle

PROIZVODI ZA VRT NA KOJIMA ĆE VAM SUSJEDI ZAVIDJETI

od 10 May 2024

PROIZVODI ZA VRT NA KOJIMA ĆE VAM SUSJEDI ZAVIDJETI

Rascvjetano drveće mjeseca svibnja nadahnjuje nas svježim idejama kako urediti i uljepšati zelene površine oko kuće. Bilo da se radi o podrezivanju grmlja, košnji travnjaka ili sadnji cvijeća na balkonu, odabir pravog vrtnog alata svima će olakšati kućanske poslove.

U nastavku vam predstavljamo proizvode koji će svojom praktičnošću i jednostavnošću korištenja skratiti vrijeme obavljanja poslova, tako da ćete imati više vremena za divljenje svom uređenom vrtu. Naravno, sve ove proizvode možete nabaviti u našoj online trgovini gdje možete iskoristiti kod za povoljniju kupnju koji vas čeka na kraju članka.


GRASSKING™ – AKUMULATORSKA KOSILICA

Jeste li umorni od borbe s neposlušnom travom i tvrdoglavim korovom? Iznimno praktična i lagana akumulatorska kosilica zauvijek će promijeniti uređenje vašeg doma. GRASSKING™ ima snažan motor i dolazi sa širokim izborom priključaka: za obradu različitih vrsta trave, korova i mladog grmlja. Jednostavan dizajn i moćne performanse zasigurno će pretvoriti održavanje okoline iz sitnog posla u zadovoljstvo.


MOWERBOOST™ – POTPORNI KOTAČ ZA RUČNU KOSILICU

S potpornim kotačem za kosilicu MOWERBOOST™ košnja trave bit će obavljena za još manje vremena i s manje napora. Kotač je podesiv za različite tipove kosilica, a možete mu podešavati i visinu prema željenoj preciznosti košnje. Njega travnjaka nikada nije bila lakša jer je MOWERBOOST™ savršeni pratilac za GRASSKING™ akumulatorsku kosilicu.



VEGMESH™ – FOLIJA ZA SADNJU

Svakog proljeća brinete kako spriječiti širenje korova u vašem kućnom vrtu? Onda je VEGMESH™ pravi izbor za vas. Osim što suzbija širenje korova, folija zadržava vlagu i štiti biljke od raznih vremenskih nepogoda. U savršenim uvjetima povrće će rasti brže, a istovremeno će se manje oštetiti.


GROWGARDEN® – VISOKA GREDICA 1+1 GRATIS

Visoka gredica GROWGARDEN® pobrinut će se da proizvodnja domaćeg povrća bude još uspješnija. Izdignuta površina olakšava rad, a topla i prozračna podloga omogućuje biljkama povoljnije uvjete za rast. Stablo je pogodno za uzgoj raznih usjeva; sve od cvijeća, bilja, povrća i voća.


Vjerujemo da ćete s predstavljenim proizvodima moći izaći na kraj sa baš svakim vrtnim zadatkom te u tren oka dočarati zavidno zelenilo i vrt. Svi proizvodi se mogu kupiti uz kod GARDEN10 sa 10% popusta, naručite >> NA OVOM LINKU <<,  ili si  >> OVDJE << pogledajte preostali asortiman svih proizvoda.

 

Tim Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }