Preskoči na sadržaj

Lifestyle

OBUĆA KOJA VAM JE POTREBNA OVOG LJETA

od 12 Jun 2024

OBUĆA KOJA VAM JE POTREBNA OVOG LJETA 

Lipanj je tu i vrijeme je za prvi ljetni odmor. Samo spakiramo sve što nam treba i spremni smo za opuštanje na plaži. Prije toga često se susrećemo s pitanjem: Što ponijeti sa sobom kako bismo mogli uživati ​​u svim ljetnim aktivnostima bez previše pakiranja? Ne brinite, pripremili smo rješenje za vas - barem što se obuće tiče - potrebna su vam samo 3 para.

U nastavku vam predstavljamo razloge zašto, a ujedno otkrivamo i nekoliko prijedloga za ljetne parove cipela. Sve predstavljene proizvode možete pronaći u našoj online trgovini i nabaviti ih još jeftinije uz kod koji vas čeka na kraju unosa na blog.

1. UDOBNE CIPELE

Za početak je najbolje razmisliti u kakvim ćete cipelama ići na put. Najprikladnije je odabrati udobnu obuću koju ćete nositi na odredištu za duže šetnje i jednodnevne izlete. Idealne će biti one koje su istovremeno sportske i elegantne da se u njima osjećate odlično, bez obzira na to lutate li prirodom ili ispijate kavu na gradskom trgu.

COMFORTSLIP™ - UDOBNE MUŠKE TENISICE

BOHOSTEP™ – ŽENSKE TENISICE SA PRINTOM

2. OBUĆA ZA PLAŽU

Stigli ste na odredište i sada iz kofera možete izvaditi udobne i prozračne cipele u kojima ćete provoditi većinu svog slobodnog vremena, a prikladne su i za odlazak na plažu. Birajte otvorene cipele koje u isto vrijeme nude prozračnost i udobnost. Najbolje će pristajati cipele s remenčićima, pogotovo ako idete na teško dostupne plaže ili volite istraživati ​​prirodu.

COASTSOLE - MUŠKE JAPANKE

BREEZEFUN – ŽENSKE SANDALE

3. ELEGANTNE CIPELE

Za kraj, tu su i elegantne cipele. One će odigrati svoju ulogu kada vrući dan prijeđe u večer i kada se pojavi prilika da se dotjerate za opuštenu večernju šetnju gradom. Ali neka vas elegantan izgled ne zavara; sve cipele u našem asortimanu nude maksimalnu udobnost i lakoću nošenja, tako da ćete uživati u svakom koraku.

RETROLADY™ – UDOBNE ŽENSKE PAPUČE

ACTIVECREW™ – UNIVERZALNE MUŠKE SANDALE


Dakle, tajna brzog pakiranja je otkrivena. Kao što je obećano; možete istražiti cijeli asortiman obuće OVDJE, ali ne zaboravite iskoristiti kod prije dovršetka kupnje SHOES10 za dodatnih 10% popusta.


Želimo vam ugodnu kupovinu i prekrasnu sezonu odmora

tim Žirafa.hr


Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }