Preskoči na sadržaj

Lifestyle

SPREMNI ZA SEZONU PIKNIKA?

od 15 Jul 2024

SPREMNI ZA SEZONU PIKNIKA?

Vratila se u život! Sezona piknika i zabava na kućnoj terasi u punom je jeku, a tim Žirafa trgovine i ovaj je put pripremio vodič proizvoda koji će druženja u kućnom vrtu ili terasi učiniti nezaboravnim, bilo da se radi o velikom rođendanu ili romantičnom provodu - zajedno u dvoje.


SAILSUN® – SUNČANO JEDRO

Dolazak pravog ljeta nas je neizmjerno razveselio, ali ipak moramo pripaziti da ograničimo izlaganje jakom suncu. Osim toga, ne želimo da nam intenzivna svjetlost bude u očima tijekom cijelog okupljanja. Za sigurno i opušteno uživanje na ljetnom suncu, SailSun® jedro  neizostavan je element svake terase ili balkona. Nudi do 98% UV zaštite i također je dovoljno prozračan da pruža vrlo ugodan zaklon od sunca. Korisnici su obično najviše impresionirani njegovom jednostavnom instalacijom, jer ne zahtijeva dodatnu konstrukciju ili alate.

JUICY® – SUPER SOKOVNIK 

Želite pokazati svoje izvrsno ugostiteljsko umijeće, ali ne želite propustiti cijeli događaj zbog dugotrajne pripreme pića za goste? U ovom slučaju, improvizirani bar bit će izvrsno rješenje jer gosti mogu sami pripremati piće, a ujedno to može biti i zabavna zajednička aktivnost. Vi samo unaprijed vodite računa o pripremi: piće koje želite poslužiti stavite u posudu ili kantu napunjenu ledom i stavite na stol koji će služiti kao šank. Na vrh stavite čaše, slamke, narezano citrusno voće, svježe začinsko bilje i sve druge elemente pića. Ne zaboravite na dodatke koji će optimizirati pripremu, poput izvrsnog sokovnika JUICY®. Time ćete dugotrajno cijeđenje citrusa zamijeniti učinkovitim prešanjem. Priprema će biti ugodnija, brža, a urod plodova bolji.




RASHLADNA PODLOGA ZA PSE – COOLHERO™

Kako bi ljetno druženje bilo zaista ugodno za sve sudionike, ne smijemo zaboraviti naše četveronožne prijatelje. Psi su obično još osjetljiviji na visoke temperature pa je pametno paziti da ne budu izloženi prevelikoj vrućini. Rashladna podloga COOLHERO™ odlično je rješenje jer će se na njoj moći rashladiti četveronošci, a time se nećete opterećivati ​​jer podloga ne zahtijeva spajanje na struju niti prethodno hlađenje.


AMBIANCE™ – UKRASNE LAMPICE 

Kada vruće poslijepodne prijeđe u večer, vrijeme je da se prepustite prekrasnom ambijentu dugih ljetnih večeri. Ukrasna svjetla Ambiance™ savršena su za piknike, večernja druženja, vjenčanja i zabave jer stvaraju toplu i ugodnu atmosferu, idealnu za romantične trenutke. Osim u zatvorenim prostorima, možete ih postaviti na terasu ili balkon jer su pogodni za sve vremenske uvjete. Možete spojiti do 4 lanca, što omogućuje do 30,48 m rasvjete.



Stoga smo vam otkrili preporuke must-have proizvoda za svakog iznimnog domaćina ljetnih druženja. Sve sezonske proizvode možete nabaviti OVDJE uz kod SUMMER10 uz dodatnih 10% popusta.

Želimo vam ugodno ljeto.

Tim Žirafa trgovine

Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }