Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Najljepši poklon za iskreno iznenađenje i sreću

od Andrej Gramc 10 Feb 2020

Najljepši poklon za iskreno iznenađenje i sreću

Mnogo puta nam se događa da se nikakone možemo dosjetiti prikladnog dara za svoje najmilije. Mislimo da već imaju sve, ali istodobno im želimo pokloniti nešto posebno što će zauvijek pamtiti. Predstavljamo vam prekrasano kutiju iznenađenja KUPID u koji možete pohraniti slike najljepših zajedničkih trenutaka i prava je uspomena za život koju će zauvijek sačuvati kao uspomenu.

Kupid je savršen poklon za sve prilike. Možete je pokloniti svom partneru za Valentinovo, prijatelju za rođendan, roditeljima za godišnjicu, mladencima, svježim maturantima ... svima koji vam nešto znače. Personalizirani poklon prava je kutija iznenađenja jer sadrži 5 malih kutija i svaki put kada otvorite poklopac otkrivaju se nove posebno odabrano fotografije. Možete umetnuti više od 20 različitih fotografija sretnih zajedničkih trenutaka. Vanjski dio kutije možete sami ukrasiti iu potpunosti je personalizirati. Unutrašnjost možete ispuniti lijepim mislima, stihovima i čestitkama. Srednja manja kutija zamišljena je kao dodatni poklon: u njoj se može sakriti nakit, slatkiši itd.

                                 
                          

Kupid foto kutija iznenađenja jedinstven je poklon upravo zbog svoje sentimentalne vrijednosti. Poput albuma koji će se pokazati I unucima. Postoji li nešto posebnije?

Prethodna objava
Sljedeća objava