Preskoči na sadržaj

Lifestyle

7 ideja za jedinstvene poklone koji ćega potpuno iznenaditi

od Andrej Gramc 03 Feb 2020

7 ideja za jedinstvene poklone koji ćega potpuno iznenaditi

Otkako smo se dotakli ideja poklona za nju u prethodnom postu, dobili smo puno poruka djevojaka i žena koje da bi htjele ideje i za najbolje poklone za muškarce. Sretni smo što možemo ponuditi širok izbor najprodavanijih i najpoželjnijih proizvoda na našim web policama.


Već u prethodnom blogu spomenuli smo ovu čarobnu kutiju koja očarava sve. Prekrasno iznenađenje u obliku poklon kutije koja sadrži samo najljepše i pažljivo odabrane uspomene i zajedničke avanture. Na kraju skriva i malu kutiju u koju možete staviti još jedan poklon. Najsavršeniji poklon za Valentinovo na tržištu!

                                 
                          

Kvalitetna narukvica od nehrđajućeg čelika i silikona koja se može u potpunosti personalizirati. Narukvica može reći što god vaše srce poželi: možete ugravirati svoje ime, njegovo ime, posvetu, omiljeni stih itd. Mogućnosti su beskrajne.

                                 
                          

Već smo spomenuli igru za zaljubljene, ali to je tako sjajan poklon za partnera da ga moramo ponovno staviti na listu. Ovaj prodajni hit izuzetno je popularan među parovima. Za svako polje postoji zadatak koji partner mora izvršiti (npr. Masaža, ples, poljubac ...). Tako će večeri biti zanimljivije i potpuno drugačije, naravno na romantičan način.

                                 
                          

GorillaRazer potreban je svakom muškarcu! Ovaj izvanredan uređaj učinkovito brije dlake, a potpuno je siguran za kožu. Ovim brijačem možete se oprostiti od depilacije voskom i obrijati leđa u udobnosti vlastitog doma. 

                                 
                          

Legendarna igraća konzola FirstGen sadrži više od 600 igara iz vašeg djetinjstva. Predstavlja beskrajnu zabavu i odlično je opuštanje od svakodnevnih obaveza. Tko ne bi želio ovako zabavan poklon koji vraća u bezbrižne dane djetinjstva i pruža najbolju retro zabavu.

                                 
                          

Pažnja, pažnja! Savršeni poklon za sve ljubitelje automobila. Profesionalna super upijajuća krpa za čišćenje MicroLava pružit će sjajan izgled metalnog ljubimca. Pruža izvanredan učinak čišćenja i djeluje bez ili sa sredstvava za čišćenje.

                                 
                          

AllShape duplikator nezamjenjiv je alat za sve majstore! Izuzetno kvalitetan uređaj koji će vašem profi ili hobi majstoru omogućiti savršeno preciznost. Temeljito kopira složen oblik i za samo dvije sekunde možete točno iscrtati željeni rez.

                                 
                          

Za dodatne ideje možete provjeriti proizvode ovdje: Pokloni za muškarce

Želimo vam nezaboravnu proslavu Valentinova i što više prekrasnih trenutaka!

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava