Preskoči na sadržaj

Lifestyle

5 poklona za njeno najbolje Valentinovo do sada

od Andrej Gramc 03 Feb 2020

5 poklona za njeno najbolje Valentinovo do sada

Zbog ljubavi, okreće se svijet - na Valentinovo za još nekoliko okretaja brže. Svi znamo da je 14. veljače Valentinovo, ali nije oduvijek bilo tako. Svoj romantični značaj dobio je tek u srednjem vijeku i trenutno je na vrhuncu svoje slave. Na ovaj dan zaljubljeni razmjenjuju poklone, provode čarobne trenutke zajedno i obećaju međusobnu vječnu ljubav. Odabir poklona izuzetno je važan jer uz pravi poklon može se pretvoriti u dan koji ćete pamtiti do kraja života. Ako još uvijek niste pronašli pravi poklon ili vam treba malo inspiracije, možete odahnuti. Pronašli smo 7 ideja koje će vam ugrijati srce i uljepšati ovaj praznik.


Postoji li išta ljepše od poklona koji skriva sva vaša najdraža sjećanja? Kutija iznenađenja sadrži pet manjih kutijica čijim svakim otvaranjem otkrivate skup zajedničkih fotografija. U Kupid možete umetnuti 20 slika različitih veličina kako biste obilježili vaše zajedničke trenutke, a na dnu ima mjesta za mini poklončić. Savršeni poklon za vašu voljenu osobu!

                                 
                          

Najoriginalniji i najosobniji poklon je bez sumnje gravirani nakit. u našoj tgovini možete pronaći širok izbor narukvica i ogrlica, različitih oblika i boja koji će zadovoljiti svaki ukus. Gravirani darovi postaju sve popularniji zbog dodane osobne note i originalnog natpisa.

                                 
                          

Nevjerojatno mekana i ugodna pidžama koja uz to i izuzetno topla? Da, molim. Kad kažemo da je ovo vrlo praktičan i koristan poklon, govorimo u ime svih djevojaka. Pidžamica Meow vašu će voljenu osobu pratiti u ugodnom snu i u toplom u hladnim noćima. Zauvijek će vam biti zahvalna što ste je pronašli. Nema na čemu! 

                                 
                          

Mali prijenosni ovlaživač zraka Forma ključan je za poboljšanje kvalitete životnog prostora. Što ga čini tako posebnim? Izuzetno je sladak - dolazi u obliku ružičastog zečića ili bijelog jelena. Dakle, to nije samo koristan uređaj koji je apsolutno potreban u hladnim mjesecima, nego i odlična dekoracija za svaki prostor.

                                 
                          

Poklon za vas oboje: Romantična i strastvena igra samo za vas. Ručno izrađena igra za uzbudljive zimske večeri bez televizora i mobitela. Poklon koji će joj se apsolutno svidjeti i sigurno ga neće očekivati.

                                 
                          

Ako želite više ideja za poklone, provjerite ovdje: Pokloni za žene.

S obzirom na široku paletu izbora, sigurni smo da ćete pronaći onaj pravi poklon.

Želimo vam nezaboravnu proslavu Valentinova i što više prekrasnih trenutaka!

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava