Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Uredan stan, ugodan život

od Andrej Gramc 27 Jan 2020

Uredan stan, ugodan život

Znate što kažu - čist i uredan dom donosi i uredan život. Znanstveno je dokazano da i vaša okolina utječe na to kako se osjećate. Ako je dom neuredan i prljavština i prašina leže okolo, ne osjećamo se dobro i toliko motivirano koliko bismo mogli biti. Međutim, ako je naše okruženje čisto, uredno i blistavo, onda se to odražava i na naše psihičko stanje. Stoga smo sastavili nekoliko prijedloga proizvoda koji će vam pomoći da očistite svoj dom i istovremeno učinite svoj život još urednijim!


Za besprijekoran izgled koristite

Za besprijekoran izgled koristite Tidy aparat za uklanjanje vlakana. Uklanja neestetska vlakna i mucice s površine tkanine te na brz i jednostavan način vraća izvorni izgled odjeći. Sigurno i pouzdano korištenje, a učinit će vašu odjeću kao novom!

                                 
                          

Zoomy Camera je magnetska kamera

Zoomy Camera je magnetska kamera, idealna za nadzor djece, kuće, ceste ili ured. Upravljanje i prijenos uživo su na daljinu (mobilnim telefonom) tako da sve imate pod kontrolom - čak i dok ste na odmoru. Super Night Vision omogućava vam snimanje noću ili čak i kad svjetlost(vremenski uvjeti nisu optimalni.

                                 
                          

Važan dio osvježenog doma 

Važan dio osvježenog doma leži u činjenici da se kod kuće želimo osjećati što ugodnije. Giraffe raskošna posteljina uljepšat će svaku spavaću sobu! Jedina mana - zauvijek ćete poželjeti ostati kod kuće u krevetu, jer je tako ugodna i udobna. :)

                                 
                          

Neka da se udobnost vašeg doma 

Neka da se udobnost vašeg doma osjeti već na vratima: S elegantnim otiračem Home Sweet Home, s osmijehom ćete se vraćati u vaše toplo sklonište. Izrađen je od kokosovih vlakana koja se lako čiste i vrlo su dugotrajna. Uz otirač, vaša će brlog postati još vedriji, a ujedno i pozdraviti goste u dolasku.

                                 
                          

Uz ove proizvode, vaš će dom bez sumnje postati prekrasan i uvijek ćete se rado ćete vraćati!

Želimo vam ugodan ostatak zime.

Žirafa

Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }