Preskoči na sadržaj

Lifestyle

OMILJENI VRTNI I OKOLNI PROIZVODI

od 22 Apr 2022

OMILJENI VRTNI I OKOLNI PROIZVODI


Topliji proljetni dani savršeni su za uređenje okoliša i sadnju u vrtne gredice. Briga o vanjskim prostorima može biti prekrasno iskustvo ako počnete s pravim pristupom i praktičnim proizvodima koji će vam olakšati posao. 😊


U ovom blogu predstavljamo najpopularnije proizvode za sve ljubitelje vrtlarstva, s kojima ćete učinkovito obaviti posao po domu i jednostavno posaditi svoje omiljeno cvijeće ili povrće. 🌱1. SAWAWAY™

SawAway™ je zgodna akumulatorska pila koja vam omogućuje da jednostavno osigurate da su vaša stabla i okolina savršeno njegovani. Odlikuje ga ergonomski dizajnirana ručka, kvalitetan lanac i snažan motor. Pogodan je za sve koji žele brzo i učinkovito urediti svoj zeleni kutak.

NOVO: Od sada naša internetska trgovina ima i rezervni lanac te dodatnu bateriju, što će osigurati produženi vijek trajanja vaše akumulatorske pile.


   


2. GREENPRO 9000®

GreenPro9000® je inovativna bušilica za obradu tla koja vam omogućuje brzu i laku sadnju omiljenih sadnica. Univerzalni dizajn omogućuje savršeno pristajanje za različite bušilice. Bušilica je svestrana, jer će pouzdano ukloniti dosadne korove, pomiješati zemlju i gnojivo...3.  WATERPRO®

WaterPro® je napredni dodatak koji omogućuje učinkovito zalijevanje svih zelenih površina. Možete birati između mlaznice s tri ili pet glava koje ravnomjerno prskaju vodu. Uz nježno prskanje, međutim, ne morate brinuti da ćete oštetiti svoje omiljene biljke.


     


4. GROWGARDEN®

GrowGarden® je revolucionarna visoka greda koja omogućuje jednostavno vrtlarenje i izvrsne uvjete za uzgoj. Zbog podignutog dizajna, obrada gredice je jednostavna i prikladna. Pogodan je za sve ljubitelje vrtlarstva koji bi željeli uzgajati izvrsno domaće povrće, cvijeće ili druge vrste biljaka.

NE PROPUSTITE: Akcija 1 + 1 GRATIS. Kada kupite jednu visoku gredicu, mi vam poklanjamo drugu.Jeste li već odabrali svog favorita? U našim online trgovinama možete ga nabaviti čak 15% jeftinije uz SHOP15 kod.

Sada kada ste uredili okoliš svog doma, možete se opustiti i prepustiti drugim ugodnim proljetnim aktivnostima. 😊


Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava