Preskoči na sadržaj

Lifestyle

UZ UDOBNU OBUĆU DO LAKOG KORAKA

od 13 Jun 2022

UZ UDOBNU OBUĆU DO LAKOG KORAKA


Stopala su zbog svakodnevnog načina života izložena raznim stresorima. Pogotovo u toplijim danima važno ih je razmaziti obućom od kvalitetnih, udobnih i prozračnih materijala.


U ovom blog postu predstavljamo Vam najpopularnije cipele ovog proljeća među kojima ćete sigurno pronaći svoje favorite. 🥳



ACTIVEEX®

Trendi ženske tenisice Activeex® pružaju modernu i opuštenu udobnost na svakom koraku. Mekana i fleksibilna unutrašnjost omogućuje jednostavno obuvanje i izvrsno pristajanje tijekom hodanja. Odlikuju ih lagani i prozračni materijali koji osiguravaju da stopalo diše i održava svježinu tijekom svakodnevnih aktivnosti.


SLIPON®

SlipOn® su atraktivne ženske tenisice koje pružaju opušten i lagan korak. Dizajn bez vezica olakšava obuvanje i skidanje, a rastezljivi materijali osiguravaju savršeno pristajanje stopalu. Zbog svog sportskog i elegantnog izgleda prikladne su za sve vrste aktivnosti.



STEPMOTION™

Moderne muške tenisice StepMotion™ su zbog svog atraktivnog izgleda prikladne za svaki stil. Izrađene su od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala koji su otporni na habanje. Fleksibilni potplat sprječava klizanje i osigurava bezbrižno kretanje. Odlikuje ih zračni materijal na gornjem dijelu, koji omogućava da stopalo diše tijekom hodanja.


CASUALMAN™

Trendi muške sandale CasualMan™ izrađene su od kvalitetnih, izdržljivih materijala koji se savršeno prilagođavaju vašem stopalu. Odlikuje ih mekana unutrašnjost koja nudi jedinstvenu udobnost, a čvrst potplat sprječava klizanje. Zahvaljujući praktičnom pokretnom remenu, mogu se nositi kao sandale ili papuče.



Jeste li već odabrali svoj omiljeni par cipela s kojima ćete lako zakoračiti u aktivne dane? ☀️

Ne zaboravite u košarici upotrijebiti kod SHOP15, čime ćete dobiti čak 15% popusta na svu obuću.

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava