Preskoči na sadržaj

Lifestyle

ORIGINALNI BLAGDANSKI POKLONI ZA NJU I NJEGA

od 24 Dec 2021

ORIGINALNI BLAGDANSKI POKLONI ZA NJU I NJEGA


Miris pečenih kestena zamijenile su blagdanske delicije, gradovi su zasjali u sjaju svečanih lampica, a okićeni domovi iščekuju posjet Djeda Božićnjaka. 🎄 Pritom je najljepše iznenaditi i razveseliti svoje najmilije poklonom koji ostavlja trag, istovremeno je koristan.


U prošlom blogu predstavili smo izbor najljepših dječjih darova, a ovoga puta pronaći ćete originalne ideje za blagdanske poklone za nju i njega. 🎁



1. IBUZZER™

IBUZZER™ je visokokvalitetni bežični električni brijač koji se lako može puniti putem USB priključka. Inovativni dizajn omogućuje tih rad, a oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju stvaranje iznimno precizne frizure ili linije brade.


2. MEOW®

MEOW® je atraktivna mekana pidžama s mačjim detaljima. Krase je atraktivni detalji poput ušiju i izvezenih natpisa koji uljepšavaju cijelokupni dojam. Ugodni i nevjerojatno mekani materijali osiguravaju iznimno ugodan i topao san čak iu hladnijim mjesecima.



3. RETROTV®

RETROTV® izvrstan je dodatak za gledanje videa bez upotrebe ruku i savršen stereo doživljaj. Jedinstveni dizajn pruža potpunu stabilnost i zauzima malo prostora. Pogodan je i za zabave, putovanja, druženja jer omogućuje do 8 sati neprekidne reprodukcije sadržaja.


4. SATIN®

Svestrana četka SATIN® omogućuje brzo sušenje i jednostavno oblikovanje. Zahvaljujući revolucionarnom obliku, dodaje prekrasan volumen kosi i  omogućuje oblikovanje savršene frizure bez posjeta frizeru.



Zanima vas još više ideja za najljepše blagdanske darove? Kliknite na našu online trgovinu i otkrijte raznoliku ponudu. Na kraju kupnje ne zaboravite unijeti SHOP15 kod koji vam donosi 15% popusta

Sretni blagdani!

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava