Preskoči na sadržaj

Lifestyle

OTKRIJTE NAJBOLJU KOMBINACIJU ZA HLADNE DANE

od 09 Feb 2022

OTKRIJTE NAJBOLJU KOMBINACIJU ZA HLADNE DANE


Nema ništa ljepše nego iskoristiti slobodne dane i provesti ih na svježem zraku uz razne aktivnosti. Ovogodišnja zima razmazila nas je nas ugodnim vremenom, no niske temperature nas podsjećaju na trenutno godišnje doba. 🥶


U ovom blogu vam predstavljamo najbolju kombinaciju zimskih proizvoda po nevjerojatno niskim cijenama, koji će vam osigurati udobnost i toplinu i u najhladnijim danima. ❄️



MISSCASHMERE®

MISSCASHMERE® zimske termo tajice oduševljavaju izuzetno mekom podstavom od flisa koja je ugodno topla i pruža ugodan osjećaj u dodiru s kožom. Atraktivan dizajn s visokim strukom osigurava da savršeno pristaju uz tijelo i istovremeno optički produžuju noge. Tu je i dječji model LILCASHMERE™, s kojim će i najmlađi moći udobno i bezbrižno uživati u igri.


MAXCOMFORT®

MAXCOMFORT® vodootporne termo cipele nude ugodan i topli osjećaj na svakom koraku. Podstavljena unutrašnjost dodatno štiti stopala od hladnoće i održava njihovu optimalnu temperaturu čak i u najhladnijim danima. Zahvaljujući univerzalnom dizajnu, cipele su prikladne i za muškarce i za žene.



CUTEPOMPOM®

CUTEPOMPOM® je simpatičan set koji će vam omogućiti bezbrižne zimske šetnje ili aktivnosti na otvorenom sa vašim mališanima. I u najhladnijim danima topli i iznimno mekani materijali pružit će iznimno ugodan osjećaj. Inovativni dizajn omogućuje vam set bezbrižno operete u bilo kojem trenutku, jer se pomponi lako skidaju.


HUGGIEBEAR™

Dječja vreća za spavanje HUGGIEBEAR™ u obliku slatkog medvjedića osigurava maksimalnu udobnost vašoj bebi čak i u najhladnijim danima. Praktičab dizajn koji se odlikuje kvalitetnim i prozračnim materijalima, nudi ugodnu toplinu i umirujući osjećaj. HuggieBearTM pružit će osjećaj sigurnosti i bliskosti koji bebi treba u prvim mjesecima.



Pozivamo vas da posjetite našu online trgovinu i odaberete svoje favorite iz ekskluzivne zimske kolekcije. ❄️ 

Savjet: Upišite kod SHOP15 na kraju kupnje i razmazite se s čak 15% popusta.

Vaša Žirafa.hr

Prethodna objava
Sljedeća objava