Preskoči na sadržaj

Lifestyle

ŠALJIVI POKLONI

od Barbara Karničar 26 Mar 2019

ŠALJIVI POKLONI

 

Šaljivi pokloni su nezaobilazni prigodom darivanja za razne obljetnice, useljenja, djevokačke, momačke, punoljetnosti i ostale vesele prilike.
Iznenadi i zabavi goste s najzabavnijim poklonima kojima ćeš nasijati slavljenika i sve prisutne. Kod nas možeš pronaći bogat odabir smiješnih poklona na jednom jestu.

Birajte šaljive sexy poklone, najzabavnije poklone za muškarce i žene ili vesele dodatke za vaš dom.


Šaljivi pokloni za muškarce

Traženje zabavnih poklona za mušku populaciju često je težak zadatak. Kako bi ga iskreno nasmijali, pripremili smo nekoliko ideja šaljivih poklona. Izbjegnite gužve po trgovinama te trčanje po trgovinama u mahnitoj potrazi te naručite zabavne poklone iz udobnosti vašeg doma.


1. Borat muški kupaćikostim

Boratov "MANKINI"  osigurava dozu smijeha za sve. Zabavite se ovim legendarnim outfitom koji još uvijek ne izlazi iz mode. Najzabavniji kupaći kostim koji ne smije nedostajati na niti jednom tulumu koji drži do sebe. Odlično za momačke i ljetne pool partije.   2. Muški zidni sat sa zvukom

Dekorativni zidni sat sa zabavnim muškim simbolima. Odličan poklon za muškarce koji rado zaboravljaju na vrijeme i konstantno ih treba podsjećati da ne zakasne. Sada im to možete poručiti zidnim satom jer za svaki puni sat će ga zvukom upozoriti što mora učiniti. Umjesto brojeva iam 9 različitih simbola, a svaki put će ga i dobro nasmijati.  


 


Posjet wc-u s ovim novčanicama od 500 eur će biti puno zabavniji :) Toaletni papri s motivom 500 eur je odlična nadopuna još jednom zabavnom poklonu – wc mini golfu. Užitak igre jednog od najskupljeg  sporta na svijetu u udobnosti vlastite kupanoice :)


 


Šaljivi pokloni za žene

Pripremili smo vam nekoliko zabavnih prijedloga poklona za pripadnice nježnijeg spola. Bogat odabir povoljnih poklona za svaku zabavu ili djevojačku. Sigurni smo da ovi pokloni neće ostaviti ravnodušnim niti jednu slavljenicu.


Najzabavnija zubna četkica koja će od srca nasmijati i zabaviti sve žene. Držanje na vidljivom mjestu na vlastitu odgovornost :) 


2. Sexy slatke lizalice

Slatke lizike u različitim smiješnim oblicima  odličan su poklon na svakoj zabavi – možete ih odmah isprobati :) nezaobilazne za zločeste igrice na djevojačkoj.Ova keramična šalica je odličan poklon za sve žene sa stavom koji bi se usudile šalicu koristiti i u uredu. Makar u ladici :)  
Dimenzije: 12,6cm x 9,1cm, 14,7cm Volumen: cca. 300 ml
Zabavan i šaljiv poklon za starije i mlađe cure.


4. Vibrator u obliku šminke

Zasigurno jedan od najtraženijih poklona za žene. Vibrator u diskretnoj kutijici šminke kako ne bi nikoga doveo u neugodnu situaciju. Prikladan za svaku torbicu, a zasigurno će ga poželjeti i sve frendice. Nadamo se da smo vam olakšali odabir za iduću priliku kada ne budete znali što pokloniti, a željeli bi da je poklon smiješan, zabavan, šaljiv i da ne košta previše.
Bliži se rođendan, godišnjica, dobra fešta, momačka ili djevojačka? Sada znate gdje možete nabavite poklone i sve rekvizite!

Prethodna objava
Sljedeća objava