Preskoči na sadržaj

Lifestyle

OBAVEZNA POMAGALA ZA DOM

od Jana Rug 04 Mar 2019

Uređen i vizualno privlačan dom, ili vikendica njihova okolica su zasigurno želja svakog pojedinca. Ukoliko želite uvesti nekoliko promjena, popraviti točno određeni dio namješteja, trebate nešto malo znanja, dobre volje, a najprije i dobar alat. U nastavku predstavljamo nekoliko pomgala koji su nepogrješivi za svakog domaćeg majstora i uvijek moraju biti pri ruci. Od kuhinje do kupaonice i spavaće – popravak će biti lakši i puno brže napravljen.

MULTRULER PRO –Višenamjensko ravnalo

Koriste ga i profesionalni građevinari kao i kućn majstori. Oblik omogućava prilagođavanje svim geometrijskim likovima što će vam zasigurno uštedjeti vrijeme i novac koji bi morali izdvojiti za različita pomagala. MultiRULER PRO® uključuje sve u jednom! Otporan i kvalitetan materijal omoguće korištenje an svim površinama: kamen, drvo, opeka, laminat.. Otporan je na vodu i ulje, a istovremeno ga možete složiti i pospremiti.  

Ravnalo za kopiranje oblika ALLShape™

Novost u našoj trgovini koji se mora pronaći u vašij garaži ili radionici. Iznimno precizno kopira bilo koji oblik te vam omogućuje uštedu vremena te jednostavno izvođenje radova. Profesionalni alat prikladno za kućnu ili industrijsku uporabu.

U našoj ponudi možete pronaći još mnoga pomagala koje je uvijek dobro imati pri ruci. Prilikom rada u mannjim ili tamnim prostorijama rad će vam olakšati Ultra snažna taktilna LED svjetilka iLumix™ S pet različitih funkcija istovremeno možete osvjetliti stvari udaljene do 300 m, a njen iznimno otporan dizaj omogućava rad i u slabim vremenskim uvjetima na otvorenom.

Brine vas sigurnost vašeg doma kada nite kod kuće? IP video kamera SmartCam 360° pobrinuti će se da imate uvijek sve pod nadzorom.  Jednostavno je postavite na željeno mjesto, povežite s telefonom i uživajte na vašem odmoru gdje god se nalazili jer sve što se događa možete pratiti oi pregledati preko mobitela. 

Nismo zaboravili ni na vašeg metalnog ljubimca. Za sve koji puno vremena provodite u autu, nezaobilazno pomagalo biti će bežićni punjač Charger 2 koji vam omogućuje bezbrižno punjenje tokom vožnje te sigurnost i stabilnost telefona. Za čist i sjajan auto izvana i iznutra pobrinuti će se super upijajuća krpa za čišćenje MicroLava koja ne ostavlja nikakve tragove. 

Prethodna objava
Sljedeća objava