Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Ispravite svoje držanje

od Jana Rug 29 Jan 2019

Uklonite bolove...

Nepravilno sjedenje i saginjanje je više nego samo loša navika jer može naštetiti kvaliteti vašeg života. Zbog lošeg ili nepravilnog držanja, trpi vaše zdravlje i cijelo tijelo. Na sreću, postoje različiti načini kako možete popraviti držanje, a jedno od njih su i korektori kralježnice – pojasevi različitih oblika i veličina koji će vam pomoći da popravite držanje i izravnate kralježnicu.

Znati morate na koji način pojas funkcionira te kako ga pravilno odabrati. Informirajte se o veličinama i materijalima za pojedini pojas te odaberite onaj pravi za vas. Premali pojas će vas zatezati i uzrokovati vam još veću bol, a preveliki neće obavljati svoju funkciju. U nastavku pročitajte nekoliko prednosti koje dobivate redovitim i pravilnim nošenjem pojasa za pravilno držanje:

  1. Smanjenje bolova u leđima
    85% ljudi u određenom vremenskom periodu života trpi bolove u leđima. Sve više poslova se obavlja u sjedećem položaju, za kompjuterom i radnim stolom što dodatno povećava mogućnost nastanka problema povezanih s kralježnicom. Kada leđni mišići oslabe, potrebno je razmisliti o načinima kako olakšati svakodnevne aktivnosti i brinuti za zdravlje.
  1. Bolje psihičko zdravlje

Osobe koje sjede u uspravnom položaju, opušteniji su i usredotočeni na rad. Osjećaj mira i vedrine prenosi se u općenito stanje te se osjećate bolje i samopouzdanije.

  1. Poboljšava se disanje

Uspravno držanje omogućava otvorenija pluća, a time i lakše i umjerenije disanje. Time utječete na živčani sustav koji je važan za učenje i rast.

U našoj ponudi pronađite pojaseve za pravilno držanje vrhunske kvalitete:

Nova generacija pojasa ShapeFix™ omogućava prije svega jednostavno korištenje i održavanje. Prikladan je za oba spola i sve generacije. Dvije prilagodljive trake omogućavaju jednostavno namještanje, a zbog laganog i udobnog materijala možete ga diskretno nositi pod odjećom.

Innovagoods magnetski pojas  možete odabrati u tri veličine – za odabir prave, izmjerite opseg pod grudima. Posebnost Innovagoods pojasa su magneti ušiveni po cijeloj dužini  kralježnice. Poznato je, da magneti pozitivno utječu na cirkulaciju krvi te opuštaju mišiće. 

Kako bi pravilno sjedili, možete koristiti i ergononomično sjedalo kojeg jednostavno namjestite na uredsku stolicu ili sjedalo u autu.

Prethodna objava
Sljedeća objava
{ } { "31716483235920": { "id": "31716483235920", "addonVariantPrice": "€1,99", "addonVariantComparedPrice": "€0,00", "requires_selling_plan": false, "first_selling_plan_allocation_id": "", "allowATC": true, "title": "Default Title", "product": { "id": 4442686652496, "title": "PRODULJENA GARANCIJA - Dodajte 1 godinu garancije", "variantsCount": 1 } } }