Preskoči na sadržaj

Lifestyle

❌ STOP KOMARCIMA ❌ 4 UČINKOVITA RJEŠENJA ZA ZAŠTITU OD KOMARACA

od Barbara Karničar 17 May 2019

STOP KOMARCIMA

Druženje s prijateljima, dobra hrana i piće, zanimljivi razgovori, igre ... uživanje;) Onda bzzzzzzz i svrab ... Pretpostavljate što je to? Komarci, naravno! Koliko puta su vam smetali dok ste se družili s prijateljima u vrtu ili na balkonu ili su čak prekinuli vašu zabavu?

Ove sezone ne morate brinuti o tome. Sve što trebate učiniti je pročitati ovaj blog i primjeniti nekoliko savjeta u praksi:)


1. Lampa protiv komaraca BugkilPro

Zbog najnovije tehnologije za uništavanje komaraca i drugih insekata BugKilPro će vas impresionirati! Potpuno je siguran za ljude i kućne ljubimce, a uništava čak do 99,8% komaraca i drugih insekata.

BugKilPro je izvrsno rješenje za svakoga tko želi izbjeći dosadno zujanje oko glave i naporni svrbež kože koji može trajati i više dana!


2. Svjetiljka protiv komaraca i insekata KL-1600 

Ako pripremate druženje na otvorenom, pobrinite se da vam zabavu ne pokvare komarci. Odaberite odličnu svjetiljku KL-1600 4W!Kako funkcionira?

Uz pomoć UVA svjetla privlači sve nepodnošljive insekte i uništava ih kada dođu u dodir s električnom mrežom. Kada organizirate zabavu, postavite svjetiljku na stol ili na neko drugo pristupačno mjesto i nećete više morati seliti druženje unutra!  


3. Magnetska zavjesa protiv komaraca, osa i drugih insekata

U toplim ljetnim večerima nema ljepšeg od gledanja zalaska sunca na balkonu. Ali ako zaboravite zatvoriti balkonska vrata za sobom, malo more insekata odmah će se nahrupiti u vaš stan :( I za ovo imamo rješenje! Balkonska vrata možete ostaviti otvorena i zaštititi ih magnetskom zavjesom.


4. Mreža za prozore protiv insekata

S mrežom protiv insekata imati ćete mirne noći i dok je vaš prozor širom otvoren jer insekti neće moći ući u vaš dom. Tako ćete moći spavati na svježem zraku, ali i imati mir od komaraca.


Prethodna objava
Sljedeća objava