Preskoči na sadržaj

Lifestyle

Neka kreiranje počne!

od Barbara Karničar 28 May 2019

Ručno izrađeni darovi odlična su ideja za svakoga tko želi dragoj osobi pokloniti nešto posebno što će pamtiti cijeli život. Jedinstvenim poklonom možete voljenoj osobi pokazati koliko je ona važna za vas odnosno da zauzima posebno mjesto u vašem srcu. Takvi pokloni iskazuju da ste u njih uložili puno vremena i truda te koliko cijenite ljude kojima ćete ih dati. Osim toga, izradom takvih poklona razvijate svoju kreativnost.

U današnjoj objavi predstavljamo vam profesionalni pribor za graviranje WoodBurn. Komplet vam omogućuje stvaranje jedinstvenih umjetničkih djela i darova koji će vašima najbližima predstavljati pravo bogatstvo:)

Komplet za graviranje WoodBurn olakšava stvaranje prekrasne grafike na različitim materijalima kao što su drvo i koža. Ne brinite ako mislite da niste dovoljno spretni i dovoljno kreativni da stvarate s WoodBurnom! Njegova je upotreba tako jednostavna da vam je potrebna samo ideja i malo dobre volje :)

Profesionalni pribor za graviranje Woodburn možete koristiti i u slobodno vrijeme te time zabavljati cijelu obitelj! Djeca će biti impresionirana vašim kreativnim radovima :)

Kako ga koristiti?

  1. Počnite s idejom. Ako želite nekome konačni proizvod pokloniti, prvo razmislite što toj osobi najviše znači u životu a zatim skicirajte sliku na drvo ili kožu.
  2. Postavite odgovarajući vrh ili pečat u uređaj i uključite ga kako bi se zagrijao. Dok se grije, postavite ga na držač.
  3. Pripremite materijal za graviranje i pričekajte da se aparat potpuno zagrije.
  4. Polagano povucite zagrijani uređaj duž označenog motiva.
  5. Ako želite gravitirati različitim uzorcima i debljinama linija, možete mijenjati vrhove uređaja.

Neka kreiranje počne!

Prethodna objava
Sljedeća objava